• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.09.2022

16:23

POSEBNO SU OSEĆAJNI! Ove horoskopske znake očekuje naboj emocija u periodu vladavine vage!

Horoskop

POSEBNO SU OSEĆAJNI! Ove horoskopske znake očekuje naboj emocija u periodu vladavine vage!

Podeli vest

Danas je počela vladavina Vaga, a to se poklapa sa početkom jeseni. Mnogi horoskopski znaci će biti posebno emotivni

Sunce je napustilo devicu juče, 23. septembra, i ušlo u vagu, što zvanično označava početak vladavine tog vazdušnog znaka.

Ovi horoskopski znaci će biti posebno emotivni u narednom periodu.

Bik 

Budući da je bik jedan od najosetljivijih znakova, oni ne mogu biti realniji u pristupu životu. Kada se oseća emotivno, bik ima tendenciju da izbegava stvarnost i treba mu vremena da potpuno prihvati svoje emocije. Ne mogu da prevaziđu povređenost, što ih tera da donosu loše odluke u životu stavljajući svoje emocije iznad stvarnosti.

Foto: Shutterstock

 

Rak

Od svih horoskopskih znakova, rak se smatra najemotivnijim, iako je nemoguće reći da li su zaista pogođeni. Kada su povređeni, skloni su da se izoluju, umesto da se jasno i konstruktivno suoče s problemom. Većinu vremena daju prednost svojim emocijama nad logikom i istinom, što rezultira time da stvari shvataju emocionalno ili pogrešno tumače ponašanje drugih ljudi.

Foto: Shutterstock

Lav

Čak i kada su na pogrešnom putu, lavovi nastoje da pokažu sopstvenu pravednost. Pripadnici tog horoskopskog znaka često skaču između značajnosti i smeha. Tipičan lav u većini svojih životnih odluka prkosi logici jer ne voli kada nešto što mu pripada primeti neko drugi, pa makar mu to i štetilo.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija