• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2022

14:00

LJUBAVNI HOROSKOP DO 9. OKTOBRA! Bikovima flert na POSLU, Lavovima nova ROMANSA, a evo ko će se zaljubiti u osobu koja NOSI UNIFORMU

Shutterstock

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 9. OKTOBRA! Bikovima flert na POSLU, Lavovima nova ROMANSA, a evo ko će se zaljubiti u osobu koja NOSI UNIFORMU

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, nalazi se trenutno u Vagi, gde ima najjače pozitivno dejstvo, tako da će se to itekako odraziti an emotivni život svih horoskopskih znakova

OVAN

Sjajno ćete se slagati sa osobama suprotnog pola ili izabranom osobom, pogotovo kada je u pitanju telesna komponenta odnosa. U ovom periodu vlada savršen balans strasti i ljubavi, pa su sreća i zadovoljstvo zagarantovani.


BIK

Izvesno je da ćete imati prilike za flert na radnom mestu ili s nekim s kim imate profesionalni kontakt. To se može razviti u nešto više, ako dotična osoba istraje, jer se vama kod potencijalnog partnera dopada upornost.


BLIZANCI

Telesni kontakt sa osobom koja vam se dopada biće vam imperativ. Pristaćete na razne okolnosti, tajnovitost, skrivanje... sve dok vam to omogućava da imate i održavate vezu sa osobom koja vas privlači.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop


RAK

Ovo je povoljan period za one koji planiraju porodicu ili započinju zajednički život sa osobom sa kojom su vezi. Oni koji već žive sa svojim partnerom mogu se nadati prijatnoj atmosferi i uživanju u intimnosti doma.


LAV

Vi ćete u narednom periodu žariti i paliti. Bićete i okruženi privlačnim osobama, kao i onima koji vam se otvoreno dive, pa je romansa na vidiku. Mnogo veći stoici od vas imali bi problema da ostanu ravnodušni na sve te šanse.


DEVICA

Period je povoljan za veze na daljinu i ljubav s nekim u inostranstvu. Zbog daljine će to verovatno biti platonske prirode, ali vama telesna ljubav ionako nije najbitnija.

Foto: Shutterstock


VAGA

Odličan period za vas kada je ljubav u pitanju. Vrlo lako možete naći osobu koja će vas inspirisati i osvojiti. Fizička komponenta ljubavi doprinosi učvršćenju odnosa, neguje ga i omogućava dobru atmosferu.


ŠKORPIJA

Moguće je da doživite tajnu ljubav ili flert. Lako se može desiti da razmenite reči naklonosti s nekim s kim možda nećete biti u vezi, ali s kim je prijatno felrtovati. Prisutan faktor tajnosti nagoveštava da bi to mogla biti osoba koja je već zauzeta.


STRELAC

Lako se može desiti da se zaljubite u osobu koja nosi neku vrstu uniforme ili dresa, fizički spremnu ili temperamentnu. Takve osobe će ulaziti u vaš život i barem jednoj od njih će biti teško odoleti.

Foto: Shutterstock


JARAC

Izlasci i putovanja će vam sigurno doneti prilike za avanture, ako već ne i za pravu i trajnu ljubav. Vrlo ste privlačni u ovom periodu, a brojni kontakti će vam doneti i brojne prilike za flert i romansu.


VODOLIJA

Vi ste od naredne nedelje odličan kandidat za aferu na radnom mestu. To će verovatno biti više fizička veza nego emocionalna, ali to ne znači da ne može da se razvije u nešto više, jer strast i ljubav ove nedelje idu ruku podruku.


RIBE

Bićete vrlo popularni u narednom periodu, primećeni i privlačni. Moguće je da vam se dopadne osoba koja je na neki način iznad vas, čiji uspeh ili reputacija vam imponuju. To može i bukvalno biti osoba koja vam je nadređena.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija