• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.10.2022

21:20

UVEK SU U POTRAZI ZA NOVOM "ŽRTVOM"! Horoskopski znaci koji su skloni VARANJU!

Shutterstock

Horoskop

UVEK SU U POTRAZI ZA NOVOM "ŽRTVOM"! Horoskopski znaci koji su skloni VARANJU!

Podeli vest

Određeni horoskopski znaci su skloni teškom manipulisanju i laganju najbližih. Sa njima nikada ne znate na čemu ste. Oni su spremni da prevare svoje partnere

Svima je cilj da pronađu nekoga sa kim će deliti život, ljubav i poštovanje. U ljudskoj je prirodi da teže stabilnom odnosu i dugotrajnoj vezi, pa mnogi vezu doživljavaju kao nešto sveto i veruju u večnu ljubav. Međutim, ima i onih kojima je "u krvi" da varaju svoje partnere, a kako tvrde astrolozi, to je kod pripadnika pojedinih horoskopskih znakova mnogo izraženije nego kod ostalih. Evo o kojim znacima je reč.  

Ovan

Ovnovi su po prirodi lovci i veoma su šarmantni. Pristupiće svim metodama kako bi ostvarili ciljeve i zaveli nekoga. Kada pridobiju njegovu pažnju lako će se okrenuti nekom drugom i tako ukrug. Skloni su tome da obećavaju "brda i doline" dok ne pridobiju celokupnu pažnju partnera, a već će biti kasno kada on shvati da nije jedini i da je zamenjen. Uvek su u potrazi za novom "žrtvom".

Foto: pexels.com

Ovnovi su vrlo šarmantni

Lav

Lavovi su pažljivi i romantični i na prvi pogled ostavljaju utisak idealnog partnera. Trudiće se oko vas, udovoljiće vam u svemu i neće dopustiti da vam bilo šta nedostaje sve dok ne primete nekog novog. Tada će se lako okrenuti novoj osobi koja im je zapala za oko. Osvajači su po prirodi, pa su retko verni jednoj osobi, čak i ako je po sredi velika ljubav.

Škorpija

Naučna fantastika je misliti da će škorpije biti verne pored svoje strastvene prirode. Kada se zaljube oni su neverovatni, okupiraju voljenu osobu emocijama, pažnjom i obećanjima da će ostati večno zajedno, a onda kada im neko "zagolica maštu", napuste svoju voljenu osobu bez reči. Ne vide ništa loše u varanju jer je to za njih zadovoljavanje svojih fizičkih potreba.

Foto: Shutterstock

Riba

Ribe su sanjari i žive u svom svetu mašte i nerealnih očekivanja kada je u pitanju ljubav. Veza im može lako dosaditi samo ako se pojavi šarmantni udvarač koji će okupirati njihovu pažnju i obasipati ih lepim rečima. Izlaz u varanju najčešće traže kada se u vezi pojave problemi i kada žele da pobegnu od njih. Kratke afere i flertovi su im idealno bekstvo iz svakodnevnice.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VRLO SU MLADOLIKE! Žene rođene u OVOM znaku plene neverovatnom energijom!
Horoskop

VRLO SU MLADOLIKE! Žene rođene u OVOM znaku plene neverovatnom energijom!

San mnogih žena jeste da izgledaju mladoliko, ali ipak, astrolozi tvrde da samo pripadnice jednog horoskopskog znaka imaju tu privilegiju da zaista tako i deluju skoro čitavog života. Prave srećnice su dame rođene u znaku blizanaca. One deluju i izgledom i harizmom dosta mlađe u odnosu na godine koje imaju, a muškarcima su prava misterija koju zato pokušavaju da razotkriju.

05.10.2022

17:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija