• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.10.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 7. OKTOBAR: Ovnovi će doživeti procvat na ljubavnom polju, a OVAJ ZNAK će biti pun energije!

Pixabay

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 7. OKTOBAR: Ovnovi će doživeti procvat na ljubavnom polju, a OVAJ ZNAK će biti pun energije!

Podeli vest

Petak je poslednji dan u radnoj nedelji i samim tim se gleda kao razlog za proslavu i opuštanje. Saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene danas

OVAN

LJUBAV: Doživećete procvat. Harmonija u postojećem odnosu ili ulazak u vezu sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Finansijski boljitak i dobitak, možda i u igrama na sreću. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko s kim imate profesionalni odnos. POSAO: Imaćete sreće u vezi sa administrativnim ili logističkim pitanjima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete želeti da svima obznanite svoju ljubav ako ste u vezi, a ako niste, sigurno ćete imati više ponuda. POSAO: Uspeh, pogotovo ako radite sa prijateljima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Intenzivno ćete razmišljati o otpočinjanju zajedničkog života. POSAO: Bićete puni energije za rad i uz odličan radni elan ovaj dan obećava uspeh. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: pexels.com

Rakovi će biti puni energije

LAV

LJUBAV: Bićete vrlo koketni u komunikaciji, što može da privuče brojne obožavatelje na društvenim mrežama. POSAO: Uspeh ćete moći da ostvarite u oblasti finansija i trgovine. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Spontan ulazak u komunikaciju sa svakim ko vas interesuje. Neće vam nedostajati tema za razgovor. POSAO: Manja promena ili novi početak. Prilika za rad u inostranstvu. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Ušli ste u vrlo povoljan period za ljubav. POSAO: Danas ćete biti vrlo energični i puni entuzijazma, pre svega zbog toga što ćete imati sreće u drugim sferama života. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Partner će možda biti prinuđen da krije od vas neke činjenice, zbog čega ćete vi samo još više sumnjati. POSAO: Možda ćete dobiti izvesnu podršku nekih ustanova sistema. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Biće vam bitan imidž i to da li projektujete u svet odgovarajuću sliku o sebi, onu koja vam može doneti ljubav. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: pexels.com

JARAC

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim iz inostranstva. POSAO: Uspeh u intelektualnom radu. Moguća je prilika za doškolovanje koja će vam popraviti perspektivu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete možda biti rastrzani između dve osobe. Moguća je i tajna veza. POSAO: Možete popraviti svoju situaciju ulaskom u partnerski posao. Finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Kakva god da je vaša situacija, u ovom periodu će se značajno popraviti. POSAO: Manje promene na radnom mestu, ali generalno ćete uživati u stabilnoj poslovnoj situaciji. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija