• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.10.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 8. OKTOBAR: Lavove očekuje uspeh na poslovnom planu, a OVAJ ZNAK treba da pazi šta jede!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 8. OKTOBAR: Lavove očekuje uspeh na poslovnom planu, a OVAJ ZNAK treba da pazi šta jede!

Podeli vest

Vikend je uveliko počeo, a to je savršeno vreme za slavlja. Saznajte kakav vas dan očekuje

OVAN

LJUBAV: U povoljnom ste periodu za ljubav, što znači da ćete imati sreće bilo da ste već u vezi ili da ste sami. POSAO: Moguć neočekivani dobitak i uopšte dobra zarada. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete na poslu sresti više onih koji su zainteresovani za vas. POSAO: Uspeh za one koji se bave kreativnim radom bilo koje vrste ili pružanjem usluga. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Ostvarićete obećavajući kontakt koji se s vremenom može razviti u nešto značajnije. POSAO: Možete naći novo zaposlenje ako vam posao koji trenutno radite ne odgovara. ZDRAVLJE: Alergija.

Foto: pexels.com

Blizance očekuje alergija

RAK

LJUBAV: Ovo je lep period za upoznavanje novih ljudi i druženje, ali ne i za romantične odnose. POSAO: Moguća blokada u poslu i taj donekle negativni trend se nastavlja. ZDRAVLJE: Infekcija.

LAV

LJUBAV: Neće biti velikih pomaka, ali to ne znači da se baš ništa neće dešavati. POSAO: Uspeh, posebno za one koji se bave finansijama. Ako očekujete novac, dobićete ga. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Bićete optimistični, ali i previše pasivni u ljubavnom životu. Budite aktivniji u težnji da doživite sreću. POSAO: Veliki napredak ili uspeh. Ukazaće se odlična prilika. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA

LJUBAV: Vaš šarm će biti još upadljiviji. Zračićete lepotom i ljupkošću, a to će privući mnoge prilike za ljubav. POSAO: Napredak u karijeri i moguće unapređenje. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Nećete imati previše prilika, pogotovo ne konkretnih i sa nekim ko je dostupan. POSAO: Moguć napredak, prilika za novi posao ili nagrada za dobro obavljen posao. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

STRELAC

LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim radite, možda i neko ko vam je nadređen. POSAO: Izaći ćete na dobar glas, zbog čega ćete imati još više uspeha. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: pexels.com

JARAC

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga ko živi daleko ili koga lično nikada niste sreli. POSAO: Dobar period za one koji imaju partnerski posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da niste najbolje raspoloženi, ali partner će biti. To će doprineti održanju harmonije u odnosu. POSAO: Možda ćete se seliti kancelariju ili ulagati u nekretnine. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

LJUBAV: Imaćete zaista dobre prilike za ljubav. Ako ste u dužoj vezi, možete se odlučiti za brak. POSAO: Poslovna klima nije najbolja, pa sačekajte bolje vreme ako želite napredak. ZDRAVLJE: Stabilno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija