• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.10.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 21. OKTOBAR: Device će imati problema sa nadređenima, a OVAJ ZNAK će se prehladiti!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 21. OKTOBAR: Device će imati problema sa nadređenima, a OVAJ ZNAK će se prehladiti!

Podeli vest

Petak je, što ujedno označava početak vikenda. Vreme je da se opustite, a zvezde imaju posebnu poruku za vas

OVAN

LJUBAV: Neće vam biti teško da nađete nekoga ko će vaš privući, jer ćete biti okruženi privlačnim osobama. POSAO: Imaćete problema na poslu ili u procesu rada. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

BIK

LJUBAV: Dobar dan za uživanje, jer vam je zagarantovano zadovoljstvo na fizičkom planu. POSAO: Danas ćete biti vrlo kreativni i puni entuzijazma, što će povoljno uticati na posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaše šale će možda postati previše grube, što će, umesto da zasmeje, naljutiti partnera. POSAO: Neslaganje sa podređenima ili problem sa sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Povrede.

Foto: pexels.com

Blizanci će se povrediti!

RAK

LJUBAV: Lako ćete moći da se povežete sa većim brojem ljudi, što obično nije slučaj. Bogat društveni život će vam doneti prilike. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Dan nije povoljan za ljubav, niti ćete imati vremena. POSAO: Mogući su administrativni problemi. Impulsivno ćete ulagati i trošiti, zbog čega ćete zažaliti. ZDRAVLJE: Prehlada.

DEVICA

LJUBAV: Vaša kritičnost i sarkazam biće naglašeniji nego inače, zbog čega će vas partner verovatno izbegavati. POSAO: Imaćete problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA

LJUBAV: Vi ste fina i rafinirana osoba, zbog čega vam treba neko ko ima lepe manire i ko je obziran kao i vi. POSAO: Uspeh u oblasti zabave, obrazovanja ili kreativnog rada. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Harmonija u postojećem odnosu, ali verovatno nećete imati značajnih prilika za ljubav ako ste sami. POSAO: Imaćete problema u komunikaciji sa nadređenima. ZDRAVLJE: Osetljivo.

STRELAC

LJUBAV: Vrlo turbulentan period kada je ljubav u pitanju. Moguća je svađa sa partnerom, pa i raskid. POSAO: Moguće je da ćete imati pravnih problema. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: pexels.com

JARAC

LJUBAV: Partner će biti emotivno osetljiv i svadljiv, zbog čega ćete imati problema. POSAO: Mogući nesporazumi sa ljudima sa kojima radite, pogotovo sa podređenima. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA

LJUBAV: Ušli ste u period u kome ćete imati problema i da održite i da uspostavite vezu. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i u vezi s pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Slabo.

RIBE

LJUBAV: Sva otvorena pitanja koja postoje u vašem ljubavnom životu će se razrešiti na ovaj ili onaj način. POSAO: Problemi u procesu rada, moguće su greške, a i šteta. ZDRAVLJE: Slabo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija