• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.10.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 26. OKTOBAR: Škorpije će se prepustiti životnim zadovoljstvima, a OVAJ ZNAK očekuju manji nesporazumi sa kolegama!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 26. OKTOBAR: Škorpije će se prepustiti životnim zadovoljstvima, a OVAJ ZNAK očekuju manji nesporazumi sa kolegama!

Podeli vest

Pred nama je još jedan lep oktobarski dan, a ovako će vam zvezde biti naklonjene

OVAN

LJUBAV: Prilično ste samoživi, što je doprinelo pogoršanju odnosa. POSAO: Gori uslovi rada, ali uspeh u svemu što podrazumeva samoizražavanje kroz kreativnost. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Nećete ostati ravnodušni na znake pažnje, jer ste u ovom periodu skoncentrisani na pronalaženje životnog partnera. POSAO: Dobićete priliku za rad sa strancima. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Vrlo ste nervozni i svađalački raspoloženi, što negativno utiče na vaš ljubavni život. POSAO: Moguće su promene. Vaša prevelika ambicija uvaliće vas u nevolje. ZDRAVLJE: Infekcije.

RAK

LJUBAV: Partner će imati zahteve koje nećete biti raspoloženi da ispunite. POSAO: Vaše radne sposobnosti nisu na uobičajeno visokom nivou, pa sve morate da proverite dva puta. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Danas ćete imati prevelika očekivanja, zbog čega ćete biti nezadovoljni situacijom i partnerom. POSAO: Uspećete da razrešite stare probleme u poslu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: pexels.com

Lavovi će razrešiti stare probleme u poslu!

DEVICA

LJUBAV: Nećete biti okrenuti ljubavi, već drugim oblastima života. POSAO: Bićete skoncentrisani na sve što ima veze sa organizacijama, kao i društvenim angažmanom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA

LJUBAV: Ogroman optimizam koji osećate ima veze sa vrlo povoljnim okolnostima koje vladaju u vašem ljubavnom životu. POSAO: Mogući manji nesporazumi s kolegama. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Prepustićete se životnim zadovoljstvima. Sigurno ćete izaći u provod s voljenom osobom. POSAO: Prijao bi vam odmor. Uspeh u kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Manji nesporazumi ili nepotpuna komunikacija narušiće harmoniju u odnosu. POSAO: Imaćete potrebu da pokažete kreativnost i iskoristite svoje obrazovanje. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Možda ćete se zainteresovati za nekoga ko vam je nadređen, ili ćete se zaljubiti u nekoga iz kruga vaših prijatelja. POSAO: Uspeh u radu sa prijateljima i grupnom radu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

LJUBAV: Doživećete blago poboljšanje u odnosu. POSAO: Izgubili ste motivaciju i pravac, ali nečija podrška i finansijski uspeh povratiće vam entuzijazam. ZDRAVLJE: Glavobolja.

RIBE

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je već zauzet, zbog čega je moguća tajna afera. POSAO: Dobit od partnerskog kao i od bilo kakvog kreativnog posla. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija