• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2022

09:01

MERKUR ĆE NAM DOĆI GLAVE! Astro ALARM - ovi horoskopski znakovi treba da se PAZE

Pixabay

Horoskop

MERKUR ĆE NAM DOĆI GLAVE! Astro ALARM - ovi horoskopski znakovi treba da se PAZE

Podeli vest

Merkur, planeta logičkog rasuđivanja, gradi aspekat sa Uranom iz Bika, pri čemu izaziva kvarenje planova, buntovništvo, ali i brzopletost prilikom donošenja odluka

Vašem umu je potrebna velika stimulacija, što ponekad može dovesti do problema kao što su konflikt ili anksioznost.

Ako budete mentalno zauzeti produktivnim radom, smanjićete šanse da se upustite u rasprave ili budete upleteni u kontroverze. Mora da je to izazovan posao, ali sa dovoljno slobode da zadovoljite svoju upitnu prirodu.

Vaš originalni stil razmišljanja može dovesti do otkrića ili novih načina rada. Za prenošenje vaše poruke možda će biti potrebno malo preciziranja. Javni govor bi mogao biti jedna prepreka koju treba prevazići zbog povećane nervoze. Komunikacija putem interneta bi vam pomogla da izgradite samopouzdanje.

Foto: Freepick

Horoskop

Neočekivane promene

Merkur naspram Urana može učiniti ljude bezličnim i grubim i buntovnim . Možete se svađati, raspravljati i dobro promovisati svoje ideje uz praksu, ali morate naučiti da više slušate druge i ne instinktivno zauzimate suprotno mišljenje. Možete dobiti podršku za svoje ideje, ali morate prihvatiti da ćete imati svoj pošten udeo kritičara. Možda vas privlače alternativna gledišta ili teorije zavere, a vi ste samo osoba koja će osvetliti takve stvari.

Baš kao što vas mogu smatrati čudnim ili ekscentričnim, možda ćete više voleti društvo drugih neobičnih persona. Druženje sa ljudima iz različitih sredina i kultura zadovoljilo bi vašu potrebu za povećanim uzbuđenjem i stimulacijom. Na putovanjima često ćete naići na ljude koji nude uzbudljive informacije .

Možda ćete morati da se suočite sa nekim neočekivanim promenama kada pravite dugoročne planove ili putujete. 

Ubrzan tempo života

Merkur opozicija Urana ubrzava vaš dan i vaš um. Užurbani tempo može ostaviti da se osećate napeto i raštrkano. Takođe postoji mogućnost da drugi neočekivani događaji povećaju vašu nervozu. Sve nedavne stvari koje ste prevideli ili požurili mogu se sada vratiti da vas ugrizu.

Foto: Freepick

Kvarenje planova

Ovo nije dobro vreme za pravljenje planova, pregovaranje o poslovnim dogovorima ili obavljanje bilo kakvih mentalnih zadataka koji zahtevaju strpljenje i samodisciplinu. Nizak raspon koncentracije i sklonost ometanju samo bi doveli do komplikacija u takvim oblastima. Ovo je bolje vreme da oslobodite svoj um odgovornosti. Mogli biste da doživite bljeskove uvida ili upoznate uzbudljive nove ljude koji podsticu vaše razmišljanje.

Merkur i Uran biće najteži za Blizance, Device, Strelčeve, Ribe i Bikove.

Kada se družite, od vitalnog je značaja da vodite računa o slušanju. Takođe, budite svesni tendencije da sada govorite pre nego što razmišljate.

Merkur naspram Urana može dovesti do toga da instinktivno zauzmete drugu stranu i na kraju se svađate zbog toga. Manje ozbiljne teme sada mogu biti zabavne, a vi biste mogli da budete predmet praktičnih šala ili uživate u trikovima.

Neophodno je da budete otvoreni jer izvesno će biti potrebno da se promene planovi ili će vaša putovanja biti prekinuta. Ako krećete na putovanje, još jednom proverite svoju rezervaciju ili unapred odvezite auto na servis. Takođe možete imati kvar na računaru ili druge probleme sa elektronikom, pišu astrousluge.com

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija