• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 19. NOVEMBAR! Strelčevima problemi sa NEKRETNINAMA, Škorpijama TROŠKOVI, a evo kome sledi NAPREDAK u LJUBAVI

Freepik.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 19. NOVEMBAR! Strelčevima problemi sa NEKRETNINAMA, Škorpijama TROŠKOVI, a evo kome sledi NAPREDAK u LJUBAVI

Podeli vest

Pred nama je uzbudljiv astrološki dan, jer su Merkur i Venera ušli u vatreni znak Strelca, pa donose više radosti i optimizma

OVAN 

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti uzbudljiv i nestabilan. Sve će se srediti za koji dan pa nema razloga za brigu. POSAO: Imaćete problema u procesu rada, moguće zbog kvara na sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Slabije.

 

BIK 

LJUBAV: Uznemiravaju vas sukobi, rasprave i bilo kakva disharmonija, a upravo s tim ćete se danas suočiti. POSAO: Moguće su manje promene u sferi karijere. ZDRAVLJE: Problem urogenitalnim sistemom.

Foto: Freepick

Horoskop

BLIZANCI 

LJUBAV: Bićete otvoreni i komunikativni ali i previše skloni raspravljanju. Zbog toga ćete ući u neke nepotrebne sukobe. POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao ili raditi u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Kijavica.

 

RAK 

LJUBAV: Mogući su problemi u vezi zbog novca. Bilo da ga ima ili nema imaćete različite planove u vezi finansija. POSAO: Neracionalna ulaganja bi mogla da vam naprave rupu u budžetu. ZDRAVLJE: Prehlada.

Foto: Freepick

LAV 

LJUBAV: Doživećete izvestan napredak u ovoj sferi iako i dalje ne možete očekivati da sve ide po planu i programu. POSAO: Uspeh u oblasti bankarstva ili pak rad za strance. ZDRAVLJE: Moguće srčane tegobe ako ste tome skloni.

 

DEVICA 

LJUBAV: Bićete zainteresovani za nove ljude i nove ljubavi. Ako ste već u vezi, možda ćete provesti više vremena sa prijateljima nego partnerom. POSAO: Uspeh u oblast privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Aritmija.

Foto: Freepik.com

VAGA 

LJUBAV: Srešćete nekoga novog ko će dovesti u pitanje sve što se dešava u vašem ljubavnom životu. POSAO: Radni elan će vam biti na visokom nivou, ali moguće je da ćete imati neke nerealne ciljeve. ZDRAVLJE: Preforsiraćete se.

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike da ostvarite kontakt sa nekim ko vam se dopada, zbog čega ćete biti dobro raspoloženi. POSAO: Možete imati neke nepredviđene troškove. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

 

STRELAC

LJUBAV: Imaćete problema da uspostavite harmoniju u svom ljubavnom životu. Vaš partner biti svađalački raspoložen/a. POSAO: Problemi u privatnom biznisu i u oblasti nekretnina. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Freepik.com

JARAC 

LJUBAV: Kretaćete se u većem društvu i moguća su nova poznanstva sa intrigantnim osobama. POSAO: Neko ili nešto će vam rušiti reputaciju, zbog čega treba još više da se potrudite pri radu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

 

VODOLIJA 

LJUBAV: Moguće je da se danas ništa neće dešavati u vašem ljubavnom životu. Nećete imati prilike za ljubav. POSAO: Problem sa nadređenim osobama ili uniformisanim osobama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

 

RIBE 

LJUBAV: Može se disiti da vas okolnosti prinude da se razdvojite od partnera. POSAO: Poslovna situacija i klima će se popraviti, time ćete biti zadovoljni. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija