• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 23. NOVEMBAR! Škorpijama dobar period za PRODAJU, Jarčevima SREĆA u LJUBAVI, a evo ko treba da vodi računa o ISHRANI

Freepik.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 23. NOVEMBAR! Škorpijama dobar period za PRODAJU, Jarčevima SREĆA u LJUBAVI, a evo ko treba da vodi računa o ISHRANI

Podeli vest

Pred nama je uzbudljiv astrološki dan jer nas očekuje mlad Mesec u Strelcu, koji će nam doneti priliku da ostvarimo svoje želje. Najjače će uticati na Ovnove, Strelčeve i Lavove

OVAN

LJUBAV: Osoba koja je sa vama mora biti tolerantna i spremna na kompromis. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Infekcije.

BIK

LJUBAV: Moguća je svađa, jer će partner izgubiti strpljenje. POSAO: Bićete nervozni, zbog čega ćete morati mnogo više da se trudite na poslu. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI

LJUBAV: Nalazite se u još povoljnijem periodu za ljubav u odnosu na juče, pa s razlogom imate velika očekivanja. POSAO: Napetost i loši međuljudski odnosi. ZDRAVLJE: Slabo.

Foto: Freepick

Dnevni horoskop

RAK

LJUBAV: Moguće su nove prilike za ljubav. POSAO: Bićete opterećeni poslom ili nezadovoljni situacijom, pogotovo odnosom sa nadređenima. ZDRAVLJE: Loše varenje.

LAV

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola i poboljšanje odnosa. POSAO: Moguće je da ćete obezbediti manji ali redovan i stabilan priliv novca. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

DEVICA

LJUBAV: Iako ćete imati prilike za ljubav, moguće je da ćete imati problema da definišete šta želite. POSAO: Loša ulaganja ili impulsivno trošenje novca. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Foto: Freepick

VAGA

LJUBAV: Partner će biti vrlo posesivan, zbog čega ćete morati da pravite neprijatne kompromise. POSAO: Pazite kako trošite novac, budite vrlo promišljeni. ZDRAVLJE: Prehlada.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaše intenzivne emocije su nekima privlačne, a nekima alarmantne. POSAO: Ako nešto hoćete da prodate, ovo je dobar momenat za to. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: U vašoj vezi će zavladati vrlo negativna energija, za koju vam neće biti jasno odakle se stvorila. POSAO: Moguće promene ili loše slaganje sa nadređenima. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

Foto: Freepick

JARAC

LJUBAV: Moguć prijatni preokret i sreća u odnosu. POSAO: Nadređeni neće biti jasni pri davanju instrukcija, a biće nervozni ako ne ispunite ono što se očekuje. ZDRAVLJE: Neuralgija.

VODOLIJA

LJUBAV: Mogući sukobi i napeta komunikacija u odnosu sa partnerom ili s osobom koja vam se dopada. POSAO: Rad sa članovima porodice ili od kuće. ZDRAVLJE: Stres će vam narušiti vitalnost.

RIBE

LJUBAV: Okolnosti vam trenutno idu naruku. Upoznaćete više privlačnih osoba. POSAO: Karijera će vam napredovati, pogotovo ako se bavite prodajom znanja. ZDRAVLJE: Stabilno.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija