• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2022

11:11

OVO SU NAJZLOBNIJI HOROSKOPSKI ZNACI! Jedan je posebno OPASAN!

Horoskop

OVO SU NAJZLOBNIJI HOROSKOPSKI ZNACI! Jedan je posebno OPASAN!

Podeli vest

Svako od nas ume da bude nezgodan kada je to potrebno, ali zvezde su izdvojile najzlobnije znake koje nikada ne treba ljutiti

OVAN

Ovnovi misle da su baš uvek u pravu i ne vole da slušaju druge niti tuđa mišljenja. Čim se neko ne složi sa njihovim mišljenjem, odmah kreću u napad. Jedan od zlobnijih horoskopskih znakova.

BIK

Mnogi Bikovi su tvrdoglavi i kada nije po njihovom učiniće sve da vam vrate, skloni su osveti i u stanju su da na taj momenat čekaju godinama.

Foto: Pixabay

Astrologija

BLIZANCI

Blizanci su vrlo skloni dvostrukoj igri, iako to nikada ne biste rekli na prvu. Takođe, oni dugo pamte kada im se neko zameri i skloni su osveti.

LAV

Lavovi su po prirodi samopouzdani te vole da se svet vrti oko njih. Kada shvate da to ne ide tako, postaju neugodni. Vole najviše sebe, a ako udarite na to - gotovi ste!

Foto: Shutterstock

Svađa

VAGA

To su ljudi koji su često površni, plitki i opsednuti izgledom. Ako im nađete manu, potrudiće se da vam vrate. Astrolozi smatraju da su opasni, jer će vam se smejati, a spremati vam katastrofu.

ŠKORPIJA

Škorpije su posebno opasne. One se smatraju najbahatijim horoskopskim znakom, a znaju biti i vrlo nemilosrdni kada se okome na nekoga, a teško i prelaze preko izdaje.

Foto: Pixabay

Horoskopski znaci

JARAC

Ako imate posla s Jarcem, vrlo verovatno da imate posla s prilično hladnom osobom koja sve voli da ima pod kontrolom. S njim retko kad znate na čemu ste, ali čast izuzecima.

RIBE

Ribe nisu zle, ali znaju da budu neprijatne kada nešto nije po njihovom te često znaju biti pasivno-agresivne.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija