• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 7. DECEMBAR! Bikovima novo POZNANSTVO, Rakovima FLERT na POSLU, a evo ko ima probleme sa STOMAKOM

Freepick

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 7. DECEMBAR! Bikovima novo POZNANSTVO, Rakovima FLERT na POSLU, a evo ko ima probleme sa STOMAKOM

Podeli vest

Pred nama je važan astrološki dan, jer nas već iza ponoći očekuje pun Mesec u Blizancima (8.decembar) koji će se itekako osećati i tokom današnjeg dana. Na udaru su četiri horoskopska znaka, a to su Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe

OVAN 

LJUBAV: Možda ćete početi da razmišljate o nekome s kim radite, ko vam je možda i nadređen. POSAO: Lako možete dobiti priliku za novo i bolje zaposlenje. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK  

LJUBAV: Ovo je lep dan za upoznavanje novih ljudi, ali ne i za romantične odnose. POSAO: Velika frekventnost na poslu, povećan promet, ali i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Freepick

Dnevni horoskop

BLIZANCI 

LJUBAV: Ovo je idealan period za ozakonjenje vaše veze ili proširenje porodice. POSAO: Moguća je novčana infuzija, neočekivani dobitak i uopšte dobra zarada. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 

LJUBAV: Moguće je da ćete na poslu sresti više osoba koje su zainteresovane za vas. POSAO: Uspeh za one koji se bave kreativnim radom bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Infekcije.

LAV 

LJUBAV: Moguće je da sve što je juče krenulo danas bude stopirano ili presečeno. POSAO: Možda ćete seliti kancelariju ili ulagati u neke nekretnine. ZDRAVLJE: Odlično.

Foto: Freepik.com

DEVICA 

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim ko je daleko ili ljubav na putovanju. POSAO: Poslovna klima nije najbolja, pa treba da sačekate neko bolje vreme i ne talasate previše. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA  

LJUBAV: Moguće je da vam je prethodni period bio buran, ali od danas će sve početi da dolazi na svoje. POSAO: Promene i izvesna nestabilnost, ali moguće je i unapređenje. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Freepick

ŠKORPIJA

LJUBAV: Blago povoljan period za one koji već imaju porodicu. Ako ste sami, danas nećete naći ljubav. POSAO: Veliki napredak ili uspeh. Ukazaće se neka odlična prilika. ZDRAVLJE: Osetljivo.

STRELAC 

LJUBAV: Vaš šarm je još upadljiviji ovih dana. Zračićete lepotom i elegancijom. POSAO: Vaša reputacija će se popraviti, zbog čega ćete imati još više uspeha. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC 

LJUBAV: Vaš društveni život će postati mnogo bogatiji, a vi mnogo komunikativniji, pa će to doneti rezultate. POSAO: Moguć napredak ili prilika za novi posao. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Foto: Freepick

VODOLIJA 

 LJUBAV: Nećete imati velikih pomaka pre svega jer vaš fokus neće biti na ljubavnom životu. POSAO: Povoljan period za one koji se bave privatnim biznisom i nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE 

LJUBAV: Moguć je rastanak sa izabranom osobom, zbog putovanja ili različitih ubeđenja. POSAO: Sklopićete povoljan ugovor ili dobiti status kome ste se nadali. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija