POSNA KUHINJA  Špagete sa oslićem

Shutterstock

11:22 Iće i piće 0

Informer | 30. 11. 2015.

POSNA KUHINJA Špagete sa oslićem

Ukoliko postite ovo jedan od predloga kako da obogatite posnu trpezu

Sastojci:

pakovanje špageta (bez jaja)
300 g fileta oslića
dve kašike suvog začina
pet kašika maslinovog ulja
rendana korica limuna
čen belog luka
50 ml belog vina
100 g posnog kačkavalja

Skuvajte špagete. Filete oslića iseckajte na kockice i propržite na maslinovom ulju. Dodajte suve začine, izrendanu koricu limuna, sitno iseckan beli luk, pa sve zalijte belim vinom. U tiganj sa oslićem dodajte špagete. Dobro promešajte da bi se sastojci sjedinili. Sve zajedno izručite u podmazanu vatrostalnu činiju. Odozgo izrendajte posni kačkavalj i poređajte sitno iseckan paradajz. Špagete zapecite u rerni na 200 stepeni oko 20 minuta. Služite toplo.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]