• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: economy.rs/Informer.rs

12.01.2016

20:32

MEKDONALDS POD LUPOM! EU razmatra da li je čuveni lanac brze hrane utajio porez!

Recepti

MEKDONALDS POD LUPOM! EU razmatra da li je čuveni lanac brze hrane utajio porez!

Podeli vest

Evropska unija razmatra da li čuvena kompanija brze hrane "Mekdonalds" ima nerašćišćenu papirologiju kada je u pitanju porez

Evropske regulatorne vlasti pokrenule su istragu o Mekdonaldsovom dogovoru s Luksemburgom zbog sumnji da je zahvaljujući tome plaćao manje poreze nego što je trebao, čime bi se nastavila borba Evropske unije protiv izbegavanja plaćanja poreza.

Radnički sindikati optužili su nedavno Mek da je izbegao plaćanje oko jedne milijarde evra poreza u razdoblju od 2009. do 2013. godine usmeravajući prihode u svoju luksemburšku podružnicu pa su pozvali evropske vlasti da pokrenu istragu protiv tog lanca restorana brze hrane.

Mekdonalds je s druge strane saopštio da nema saznanja o bilo kakvoj istrazi u EU i da je poštovao sve poreske zakone i pravila u Evropi.

(VIDEO) TAJNA POMFRITA U "MEKU"! Šta to ima u sebi, pa mami na još?!

MEKDONALDS : Hamgurgeri od mesa koje se peče više od četiri sata!

KOJI UŽAS! Delovanje hamburgera na ljudski organizam!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija