• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kodbakeugostima.blogspot.rs

03.11.2017

15:58

(VIDEO) ZAPEČENI PUNJENI KROMPIR IZ RERNE! Ukusna večera za gurmane!

Recepti

(VIDEO) ZAPEČENI PUNJENI KROMPIR IZ RERNE! Ukusna večera za gurmane!

Podeli vest

Izuzetno jednostavno, ali i jako ukusno jelo koje ćete obožavati. Osim kao prilog, krompir se može poslužiti kao ukusan ručak ili večera ako se pripremi na pravi način. A jedan od takvih načina je zapečeni punjeni krompir u rerni, magičan obrok u kojem će uživati sva čula

Sastojci: 3 veća krompira,  200 g roštiljske kobasice, 100 g suve slanine,  200 g mlevenog mesa, 1 praziluk, 1 crvena paprika, so, biber, začini, 1 kašika kisele pavlake, 1 kašika majoneza, malo senfa, 2 čena belog luka, rendani kačkavalj, ulje.

Priprema: Na malo ulja propržiti suvu slaninu seckanu, i sečenu na krugove kobasicu, dodati mleveno meso, i praziluk kao i zelenu papriku. Sve to dinstati dok tečnost ne ispari. Zatim dodati so, biber, začin i 1 čen belog luka. 

Pavlaku, kačkavalj, majonez senf i jedan čen belog luka dobro izmešati. Krompir možete malo obariti sa ljuskom jedno deset minuta da lakše možete da ga izdubite a i kraće će se peći.

Puniti ga nadevom koji smo izdinstali. Možete odozgo malo staviti rendanog kačkavalja. Staviti krompir u rernu na 200 stepeni oko 40 minuta, zatim ga izvaditi i premazati kašikom mešavine pavlake majoneza, senfa i rendanog kačkavalja, i vratiti ponovo u rernu da lepo porumeni.Ovako pečen krompir je fantastičan zaista pravi delikates.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija