• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

18.06.2019

13:17

(VIDEO) GENIJALAN TRIK! Nikad lakše ČIŠĆENJE BELOG LUKA!

Recepti

(VIDEO) GENIJALAN TRIK! Nikad lakše ČIŠĆENJE BELOG LUKA!

Podeli vest

Beli luk se nalazi u mnogim jelima koja spremamo, a kada vidite ovaj genijalan trik, više se nećete mučiti dok ga ljuštite

Na Tviteru se pojavio snimak koji je oduševio mnoge. Dok su mnogi čistili luk tako što su mu uklanjali ljuske rukom, ili ga stavljali u zatvorenu posudu pa tresli dok ljuske ne otpadnu same, jedna korisnica Tvitera podelila je video-snimak na ovoj društvenoj mreži i mnogima olakšala posao. 

Ona je pokazala brz i jednostavan način na koji možete da ogulite i očistite beli luk. 

Uzmite glavicu belog luka u jednu ruku, u drugu oštar nož i njegov vrh zabijte dublje u režanj i bukvalno ga izvucite iz ljuske. 



"Kao osobi koja jede mnogo korejske hrane, ovo je najbolja metoda za čišćenje belog luka", napisala je korisnica Tvitera koja je podelila trik na svom profilu. 

"Ovo je revolucionarno, jedva čekam i sam da probam", samo je jedan od komentara na "novootkrivenu metodu".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija