• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.07.2015

12:49

PROBIO LED Zvonko Marković prvi naš kretor na Nedelji mode u Parizu

Ljubav

PROBIO LED Zvonko Marković prvi naš kretor na Nedelji mode u Parizu

Podeli vest

Zvonko Marković, do sada poznat kao dizajnerska zvezda srpske modne scene, sada je spreman da prikaže celom svetu svoj rad

On je prvi dizajner iz Srbije, ali i prvi iz istočne Evrope u istoriji, kome je Federacija visoke mode Francuske pružila priliku  da organizuje svoju modnu reviju u okviru Nedelje visoke mode u Parizu!  

Inače, Zvonkova revija će biti upriličena poslednjeg dana prestižne manifestacije odnosno sutra, u ekskluzivnom zdanju "Palais Brongniart".

Promo

-  U toku su finalne pripreme, evo baš sada se kolekcija pegla. Manekenke su prelepe, jako sam zadovoljan kastingom. Naravnom hteo sam da tu budu i neke devojke iz Srbije, pa sam pozvao Aniku Božić i Tamaru Miličević koje su veoma cenjene u svom poslu i ovde rade za istaknuta modna imena. Ima još dosta posla jer sutra sve mora da bude savršeno. Tenzija postoji, trema takođe - objašnjava Marković koji je sa timom svojih saradnika pre nedelju dana došao u Pariz, a sutra će predstaviti svoje modele.

Promo

Sa njim je i Svetlana Horvat, predsednica Serbia Fashion Week-a koja kaže da je ovo nezapamćen uspeh našeg dizajnera:

-  Srbija treba da bude ponosna na Zvonka Markovića, koji je uprkos situaciji u našoj zemlji i nepovoljnim okolnostima za rad, uspeo da svojim izvanredim talentom skrene pažnju na sebe. Sutra je njegovo vatreno krštenje, svi navijamo za njega – ističe Svetlana Horvat.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija