• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.10.2015

19:57

NEK JE STARI, ŠTA MU FALI Osvežite kaput detaljima!

Ljubav

NEK JE STARI, ŠTA MU FALI Osvežite kaput detaljima!

Podeli vest

Izlozi radnji puni su modela kaputa za hladnu sezonu, ali mnogima njihove cene nikako nisu privlačne. "Ukradite" im kroj, zapamtite detalje i osvežite stare krpice

1. Dodajte dekorativnu traku


U krojačkim radnjama možete da pronađete trake kojima ćete dekorisati kaput. Ako je kaput jednobojan, pravi pogodak je da izaberete traku u boji, a ukoliko je kaput šaren, birajte jednobojne dekorativne materijale. Ako želite da kaput učinite glamuroznim, stavite tračice koje na sebi imaju ukrasne kamenčiće i svetlucave detalje. Traku zašijte na rubu okovratnika, na revere ili po dužini na delu gde se kaput kopča.

2. Stavite nove naramenice


Ukoliko kaput originalno nije imao naramenice, uvek možete da ih dodate. Tako će kaput dobiti na eleganciji i vaša figura će doći do izražaja. Za deblji kaput birajte deblje naramenice i obrnuto.

SREDITE ORMAR ZA JESENJU GARDEROBU Majice napolje, vreme je za rolke!

3. Ukrasite ga brošem


Broševi se ove jeseni vraćaju u velikom stilu. Učinite vaš kaput jedinstvenim pomoću broša na reveru. Izaberite broš u zavisnosti od toga koje boje i kroja je vaš kaput.

4. Zamenite dugmad


Većina vas ne obraća pažnju na dugmad, a ona i te kako mogu da utiču na izgled kaputa. Starom kaputu svežinu možete dati i zamenom starih i istrošenih dugmadi novim. Kombinujte ih sa bojom kaputa, ali nije greška čak i ako napravite kontrast kad je reč o nijansama.

5. Zašijte krzneni okovratnik


Krzneni okovratnik će kaputu dati dašak glamura i učiniće ga kao da ste ga upravo izneli iz butika. Možete samo da ga zašijete ili pričvrstite pomoću tri dugmeta, a ukoliko niste vešti u šivenju, kaput odnesite krojaču.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija