• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

16.12.2015

12:45

(FOTO) TO TREBA DOŽIVETI Fascinantne fotografije velikih svetskih gradova iz vazduha!

Ljubav

(FOTO) TO TREBA DOŽIVETI Fascinantne fotografije velikih svetskih gradova iz vazduha!

Podeli vest

Fotograf Vinsent Laforet proveo je početak 2015. godine naginjući se kroz vrata helikoptera i fotografišući delove najpopularnijih svetskih gradova

Rezultat je “AIR”, nova Laforetova knjiga, koja predstavlja kompilaciju najboljih noćnih fotografija Njujorka, Las Vegasa, Londona, Sidneja, Barselone... 

ZBOG ŠVARCVALD TORTE Pet razloga da posetite Nemačku!

Fotograf navodi da je ovaj projekat bio prilično uzbudljivo iskustvo, i da mu je pružilo nov i neobičan pogled na svet. 

(FOTO) VATROMET ŠIROM PLANETE Ovo su najpopularnija mesta za doček Nove godine!

 - Kada se nalazite na ulicama nekog od ovih gradova, osećate se malo i izolovano. Obuzeti ste bukom i svim različitostima koje vidite na tlu. Ali, kada se nalazite nekoliko hiljada metara iznad tla, imate utisak kao da su vam stvari nadomak ruke. Definitivno osećate veću povezanost sa gradom i ljudima u njemu. Postoji ta vrsta energije koja je gotovo opipljiva - prokomentarisao je Laforet. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija