• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.03.2016

16:40

STRIT STAJL ZA PROLEĆNU SEZONU Šire nogavice, visok struk!

Ljubav

STRIT STAJL ZA PROLEĆNU SEZONU Šire nogavice, visok struk!

Podeli vest

Poznato je da se modni trendovi vrte ukrug i na deceniju ili kraće ponovo vraćaju na gradske ulice

Dizajneri iz svetskih modnih metropola za ovo proleće najavljuju kao najveći trend pantalone s predimenzioniranim nogavicama i visokim strukom, i na drugom mestu one cigaret kroja. Iako se na prvi pogled čini da ovakav tip pantalona vizuelno dodaje kilograme, njihov efekat je potpuno suprotan.

Zbog viška materijala i nabora učiniće vas zapravo vitkijim, a istovremeno će naglasiti liniju struka, samo što su uz njih štikle obavezne.

PET STVARI KOJE ĆE VAS PODMLADITI Voda i san za novi rođendan!


Tačno je da model čije krajevi nogavica često dodiruju tlo najviše pristaje visokim damama, ali to ne bi trebalo da obeshrabri one koje imaju neki centimetar manje. Za njih su idealne one koje sežu do kolena. Čak i ako niste zadovoljne izgledom nogu, možete da obujete antilop čizme, koje će ponovo biti aktuelne.

(VIDEO) MAGIJA PRIRODE! Kako da promenite boju očiju bez sočiva!

S druge strane, model koji bi odgovarao svim ženama bez obzira na visinu su cigaret pantalone, i to do članaka, stavljajući cipele u prvi plan kombinacije.


Što se boja tiče, modni "diktatori" iz Njujorka, Londona, Milana i Pariza opredelili su se za zemljane i pastelne nijanse, a ako volite da eksperimentišete s printovima i uzorcima, birajte i ove godine cvetne i prugaste materijale.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija