• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.12.2016

11:52

LEPA VEST ZA SKIJAŠE! Od danas radi veći broj staza na Kopaoniku

Ljubav

LEPA VEST ZA SKIJAŠE! Od danas radi veći broj staza na Kopaoniku

Podeli vest

U tri ski centra u Srbiji -Staroj planini, Torniku na Zlatiboru i na Kopaoniku gde je sezona počela 1. decembra radi se na proširenju rada skijališta, pa je od danas na Kopaoniku pušten u rad i ski lift Marine vode, sa pratećom stazom

Na ovoj planini od danas radi 12 žičara i ski liftova, a pripremljeno je 22 ski staze i ski puteva, saopštila su Skijališta Srbije.

U narednom periodu biće puštene u rad i žičare Krčmar i Sunčana dolina sa pratećim stazama. 

U ski centru Tornik na Zlatiboru rade dve staze i šestosedna žičara, dok na Staroj planini radi godnola i tri prateće staze. U svakom od tri ski centara visina utabanog snega na stazama je 30 centimetara. 

Skijališta Srbije navode da su u decembru 2016. godine ostvarila 50 posto veći prihod od prodaje ski karata u odnosu na isti period prethodne sezone.


Od početka ove sezone, prodato je preko 43 hiljada ski karata.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija