• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: punkufer.hr

06.06.2017

10:17

15 GRADOVA s najskupljim javnim prevozom na svetu, LONDON 155 EVRA!

Ljubav

15 GRADOVA s najskupljim javnim prevozom na svetu, LONDON 155 EVRA!

Podeli vest

London je dospeo na prvo mesto liste gradova sa najskupljim javnim prevozom, jer je za tu uslugu mesečno potrebno izdvojiti impresivnih 150 evra

Analizirajući troškove života u velikim svetskim gradovima, prema statistici internet strane Expatistan, Business Insider je napravio lestvicu najskupljih gradova kada je reč o ceni javnog prevoza. 

Ako ste mislili da je izdvajanje nešto manje od 3.000 dinara mesečno za javni prevoz u Beogradu previše, ne razmišljajte o preseljenju u London. 

Iza prestonice Velike Britanije, sledi Dablin, u kom "markica" košta 116 evra. Pogledajte celu listu: 

15 gradova s najskupljim javnim prevozom

London, 155 evra
Dablin, 116 evra
Okland, 109 evra
Njujork, 106 evra
Tokio, 98 evra
Amsterdam, 96,4 evra
Sidnej, 96,1 evro
Cirih, 96 evra
Melburn, 93 evra
Toronto, 91 evro
Čikago, 90 evra
Velington, 89 evra
Stokholm, 80 evra
Frankfurt, 78 evra
Berlin, 77 evra



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija