• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2017

18:31

ZABORAVITE NA PILULE ZA SPAVANJE! Zdrav napitak za miran san!

Ljubav

ZABORAVITE NA PILULE ZA SPAVANJE! Zdrav napitak za miran san!

Podeli vest

Bilo da imate problema s nesanicom, laganim snom ili se budite tokom noći, ovaj recept će obezbediti bolji kvalitet i kontinuitet spavanja

Banana je bogata kalijumom i magnezijumom (naročito kora) koji opuštaju mišiće i podstiču pospanost, dok cimet reguliše nivo šećera u krvi čime se takođe pospešuje kvalitet sna, naročito ako se uzme u obzir da neregularan nivo šećera u krvi izaziva umor tokom dana i izaziva nesanicu.

Evo kako napraviti napitak:

Sipajte litar vode u manju posudu i pustite da provri. Uzmite jednu bananu, dobro je operite, ogulite i isecite vrhove, a zatim je spustite u vodu (zajedno s korom) i ostavite da vri desetak minuta.

Nakon toga prespite vodu u šolju za čaj, dodajte prstohvat cimeta da poboljšate ukus i popijte tečnost sat vremena pre odlaska na spavanje, dok je još topla.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija