• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.12.2017

22:56

HOROSKOP ZA PETAK 29. DECEMBAR: BLIZANCE će obradovati keš, LAVOVE očekuju promene u ljubavi!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 29. DECEMBAR: BLIZANCE će obradovati keš, LAVOVE očekuju promene u ljubavi!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka tokom današnjeg dana...

OVAN

LJUBAV: Bićete čulni i raspoloženi za ljubav, ali partner će očekivati više od vas. POSAO: Desiće se promene koje već duže priželjkujete. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Bićete vrlo skoncentrisani na ljubav, ali sa promenljivim uspehom. POSAO: Administrativni problemi, ako se budete time bavili. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Izbegavajte neiskrenost, poluistine i tajnovitost i sve će biti dobro. POSAO: Imate priliku da izađete u javnost. Finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

RAK
LJUBAV: Sasvim je moguće da će neko iskazati divljenje i ljubav prema vama. POSAO: Dobit od svega što ima veze sa transportom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV
LJUBAV: Vrlo ozbiljno prilazite ljubavi i to će doneti značajne promene. POSAO: Moguće je da ćete imati problema da uspostavite autoritet. ZDRAVLJE: Povrede.

DEVICA
LJUBAV: Upašćete u neke situacije iz kojih nećete znati kako da se izvučete. POSAO: Manji napredak na poslu ili priznanje, možda i uspeh. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

VAGA
LJUBAV: Neće vam biti teško da podržite osobu sa kojom ste koliko god da je vaša realnost problematična. POSAO: Neracionalno trošenje. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete mnoge prilike za ljubav, pogotovo sa osobama iz inostranstva. POSAO: Uspeh će vam lako doći. ZDRAVLJE: Unosite previše šećera u organizam.

STRELAC
LJUBAV: Ono što je bitno je nedvosmislena komunikacija koja ne može dovesti do nesporazuma. POSAO: Dobit od posla sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Uživaćete i osećati se zaljubljeno. Imaćete kontakt sa nekim ko će vam raspaliti maštu. POSAO: Možete dobiti finansijsku infuziju. ZDRAVLJE: Usporena probava.

VODOLIJA
LJUBAV: Kontakt sa vrlo privlačnim osobama. Neko će vam se dopasti. POSAO: Pronaći ćete entuzijazam za rad. Prilika za napredovanje. ZDRAVLJE: Infekcije.

RIBE 
LJUBAV: Kod vas skoro sve zavisi od raspoloženja, zbog čega uspeh u stvarima srca često varira bez konkretnog razloga.
POSAO: Sreća u partnerskom poslu i u pravnim sporovima.
ZDRAVLJE: Dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija