• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.01.2018

22:15

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 4. JANUAR: BIKA očekuje upala mišića, a BLIZANCE upala grla!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 4. JANUAR: BIKA očekuje upala mišića, a BLIZANCE upala grla!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Bilo bi dobro da se više posvetite partneru. Prijalo bi vam malo romantike. POSAO: Solidno, ali moguć problem sa nadređenima. ZDRAVLJE: Dobro.

BIKLJUBAV: Niste raspoloženi da otvoreno pokažete osećanja. POSAO: Energija će vam biti usmerena na prikupljanje materijalnih sredstava. ZDRAVLJE: Upala mišića.

BLIZANCILJUBAV: Danas vam je više nego inače potreban fizički kontakt. POSAO: Uspeh, naročito ako se bavite društveno-angažovanim radom. ZDRAVLJE: Upala grla.

RAKLJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je iz druge kulture. POSAO: Korist od poslovnog partnerstva i manji novčani dobitak. ZDRAVLJE: Infekcije.

LAVLJUBAV: Uložićete poseban napor da izgledate najbolje što možete, zbog čega ćete imati veliki broj ljubavnih ponuda. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Problem sa kožom.

DEVICALJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola i moguće značajno poznanstvo. POSAO: Ulagaćete energiju u kreativan posao. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

VAGALJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je dosta mlađi od vas. POSAO: Osetićete se neuspešno i bez prilike da to promenite. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPIONLJUBAV: Biće tajnih ljubavnih izjava i tajnih simpatija. POSAO: Dobićete nove ideje, ali će vam nedostajati inicijative i energije za sve. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELACLJUBAV: Vaše želje će biti nerealne. POSAO: Problemi sa budžetom i uopšte finansijama, zbog neracionalnog trošenja u skorijoj prošlosti. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARACLJUBAV: Ljubav vam je danas bitnija od svega. Ako ne doživite nešto posebno, bićete vrlo razočarani. POSAO: Danas vam se neće raditi. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJALJUBAV: Dopašće vam se osoba koja je na poziciji moći. POSAO: Možda vaša očekivanja neće biti ispunjena, ali će biti pozitivnih pomaka. ZDRAVLJE: Preforsiraćete se.

RIBELJUBAV: Nestabilnost ili manje promene, pre svega zbog vašeg nedostatka takta. POSAO: Niste u dobrom periodu za bilo kakve špekulacije. ZDRAVLJE: Problem sa grlom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija