• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2018

07:02

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 25. JANUAR: OVAN raspoložen za zabavu, ŠKORPIJE donose pogrešne odluke!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 25. JANUAR: OVAN raspoložen za zabavu, ŠKORPIJE donose pogrešne odluke!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Bićete raspoloženi za zabavu sa prijateljima i bliskim osobama. POSAO: Selidba ili neka druga promena omešće vas u poslu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK
LJUBAV: Zasmejavaćete sve oko sebe, zbog čega ćete lako privući pažnju. POSAO: Stabilna situacija. Bićete puni elana. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Imaćete pozitivan pristup životu, zbog čega ćete lakše ostvariti vezu. POSAO: Bićete zatrpani poslom, ali vam to neće smetati. ZDRAVLJE: Alergije.

RAK
LJUBAV: Danas će vam biti teško da nađete dovoljno vremena da se posvetite ljubavi. POSAO: Imaćete uspeha u svakoj vrsti kreativnog rada. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Imaćete neočekivane reakcije na pažnju koju privlačite. Brojni komplimenti su vam udarili u glavu. POSAO: Radićete nešto novo. ZDRAVLJE: Visok pritisak.

DEVICA
LJUBAV: Ništa posebno se neće desiti. POSAO: Možete napraviti grešku zbog rasejanosti ili nepotpune komunikacije sa saradnicima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Imaćete prilike da pokažete partneru koliko vam je stalo. POSAO: Moguća je kriza, posebno ako imate sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPION
LJUBAV: Ovo je povoljan dan da se povežete sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Možete doneti pogrešne odluke u vezi sa karijerom. ZDRAVLJE: Upala grla.

STRELAC
LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osobama i dobrim prilikama. POSAO: Problemi u radu s inostranstvom ili pravni problemi u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC
LJUBAV: Ne shvatajte ozbiljno sve što se dešava, inače ćete emotivno trpeti. POSAO: Ne pozajmljujte novac jer vam možda neće biti vraćen. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

VODOLIJA
LJUBAV: Nastaviće se trend od prethodnog dana. Brzo ćete razviti započeti odnos. POSAO: Bićete zabrinuti zbog finansijskih problema. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Zračićete šarmom, zbog čega će se drugi zainteresovati za to da znaju više o vama. POSAO: Uspeh u poslovima pružanja usluga. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija