• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.02.2018

23:45

HOROSKOP ZA UTORAK 13. FEBRUAR: OVNOVI će biti rastrzani u ljubavi, VODOLIJE očekuju poslovni problemi!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 13. FEBRUAR: OVNOVI će biti rastrzani u ljubavi, VODOLIJE očekuju poslovni problemi!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti rastrzani između nekog kome se divite i nekoga s kim vam je lako da budete bliski. POSAO: Veliki entuzijazam. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Može se desiti da vam se vrati neko koga ste voleli u prošlosti. POSAO: U dobrom ste periodu za ostvarivanje dobiti od investicija. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

BLIZANCI
LJUBAV: Loša komunikacija ili čak svađa sa partnerom. POSAO: Problemi zbog promena u radnom procesu ili loših uslova rada. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RAK
LJUBAV: Ništa se neće dešavati onako kako očekujete ili kako ste planirali. POSAO: Imaćete manjak energije i manjak entuzijazma za rad. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV
LJUBAV: U ovom periodu ste usmereni na neke druge stvari, ali svejedno ćete privući nečiju pažnju. POSAO: Uspeh u finansijama. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Spontan ulazak u komunikaciju sa osobama suprotnog pola. POSAO: Možete imati problema u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Danas ćete imati potrebu da se povučete od sveta. POSAO: Problemi u poslu, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPION
LJUBAV: U ovoj sferi će se nastaviti isti trend. POSAO: Poslovna situacija ne uspeva da ispuni vaša očekivanja. Finansijski problemi. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: U vama se može dosta toga desiti, ali to neće imati uticaja na dešavanja. POSAO: Bez ulaganja napora neće biti pozitivnih promena. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Teško vam je da se zaljubite u ovom periodu. Nemate energije za ljubavne pohode. POSAO: Možete dobiti novac koji očekujete. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Doživećete blokadu. Bićete nesposobni da artikulišete osećanja. POSAO: Izbegnite neslaganje sa nadređenima, ako je moguće. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Dopašće vam se neko nedostižan. To će vam dati razlog da fantazirate, ali ne i da delate. POSAO: Vaš entuzijazam nije na nivou. ZDRAVLJE: Dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija