• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.02.2018

07:01

HOROSKOP ZA UTORAK 20. FEBRUAR: BLIZANCE očekuju promene u ljubavi, JARČEVIMA stižu pare od privatnog posla!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 20. FEBRUAR: BLIZANCE očekuju promene u ljubavi, JARČEVIMA stižu pare od privatnog posla!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Zanemarićete partnera jer ćete razmišljati o nekom drugom. POSAO: Dobit ili uspeh od rada u inostranstvu ili za inostranu firmu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Izuzetno jaka osećanja između vas i osobe koja vam se dopada. POSAO: Niste zadovoljni, ali to vas trenutno ne opterećuje previše. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Vaše raspoloženje će danas biti sjajno, pa će i ljubavni život doživeti pozitivnu promenu. POSAO: Povoljna finansijska situacija. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK
LJUBAV: Postoji mogućnost da neko iz vaše prošlosti ponovo uđe u vaš život. POSAO: Imate načina da dobro unovčite ono što radite. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Samovolja vam obično pravi probleme, ali danas ćete imati prilike da sve popravite. POSAO: Imaćete sreće. Moguće i unapređenje. ZDRAVLJE: Mentalna napetost.

DEVICA
LJUBAV: Shvatićete u čemu grešite, pa ćete moći da poboljšate situaciju. POSAO: Učite nešto što će vam pomoći u karijeri u budućnosti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA
LJUBAV: Vrlo ste čulni ovih dana i to je dobro za vaš ljubavni život. POSAO: Moguća finansijska pomoć i uopšte uspeh. ZDRAVLJE: Kontrolišite unos šećera.

ŠKORPION
LJUBAV: Možete doživeti romansu sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Imaćete utisak da vas uspeh u ovoj sferi čeka negde daleko. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Doživećete izvesno poboljšanje, ali i dalje se suočavate sa problemima zbog nedostatka takta. POSAO: Dobri međuljudski odnosi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC
LJUBAV: Bićete koncentrisani na neke druge oblasti života. POSAO: Možete ostvariti dobit od privatnog posla ili od nekretnina. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete otvoreni za ljubav, što će privući sve s kojima stupite u kontakt. POSAO: Dobar dan za one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE
LJUBAV: Dobar dan za usklađivanje vašeg i partnerovog životnog ritma. POSAO: Nepovoljne okolnosti će vam otežati stvari. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija