• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.04.2018

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 20. APRIL:  VAGE napreduju u karijeri,  STRELEČEVIMA ljubav na radnom mestu!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 20. APRIL: VAGE napreduju u karijeri, STRELEČEVIMA ljubav na radnom mestu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Možete razviti osećanja za nekog koga viđate svakodnevno, ali do danas niste bili zainteresovani. POSAO: Selidba kancelarije. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK
LJUBAV: Imaćete prilike da budete u većem društvu, gde ćete upoznati više osoba. POSAO: Uspeh za one koji se bave društvenim radom. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Najverovatnije je da se uopšte nećete baviti ljubavnim životom. POSAO: Moguć je novčani gubitak i greške pri radu. ZDRAVLJE: Sklonost upalama.

RAK
LJUBAV: Bićete uznemireni zbog promena koje se dešavaju u vašem emotivnom životu. POSAO: Nesporazumi i pogrešne odluke nadređenih. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV
LJUBAV: Nećete imati očiglednog uspeha, ali to ne znači da ćete biti nesrećni. POSAO: Uspeh, posebno za one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Osećaćete optimizam u vezi s ljubavnim životom jer će se pojaviti nove mogućnosti. POSAO: Pomoć prijatelja i uspešan timski rad. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA
LJUBAV: Možete ostvariti dobre prilike ako ste u potrazi za ljubavlju, pogotovo na putovanju. POSAO: Napredak u karijeri i unapređenje. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION
LJUBAV: Vi niste samo lepo lice i to će svima danas biti jasno. POSAO: Moguć napredak, novi posao ili nagrada za dobro obavljen posao. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC
LJUBAV: Moguća je ljubav na radnom mestu ili sa nekim s kim imate poslovni odnos. POSAO: Problemi pravne ili administrativne prirode. ZDRAVLJE: Sjajno.

JARAC
LJUBAV: Ostvarićete obećavajuće kontakte, koji će se razviti u nešto značajnije. POSAO: Dobar dan za one koji rade u oblasti nekretnina. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete naći simpatiju na društvenim mrežama. POSAO: Moguće su kadrovske promene na poslu koje će uneti nemir. ZDRAVLJE: Migrena.

RIBE
LJUBAV: Vaša inače loša artikulacija emocija danas će biti još gora. POSAO: Dobićete više ponuda, ali nijedna neće biti baš primamljiva. ZDRAVLJE: Stabilno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija