• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.05.2018

17:39

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 21. MAJ:  RAKOVI privlače pažnju svojim izgledom, BLIZANCI mogu biti uvučeni u nelegalne poslove!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 21. MAJ: RAKOVI privlače pažnju svojim izgledom, BLIZANCI mogu biti uvučeni u nelegalne poslove!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Moraćete da poradite na onom što ne valja i da smirite strasti ako mislite da sačuvate vezu. POSAO: Moguće je da dobijete novac iz više izvora. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

BIK
LJUBAV: Nemojte povlačiti nikakve bitne poteze danas ni donositi radikalne odluke u vezi. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i svemu što zahteva dogovor. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Problemi u odnosu između vas i izabrane osobe, uslovljenih dešavanjima u skoroj prošlosti. POSAO: Možete biti uvučeni u nezakonite poslove. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK
LJUBAV: Lako vam je da privučete ljubav i pažnju drugih jer zaista izgledate prelepo u ovom periodu. POSAO: Moguće je da ćete naići na neke prepreke. ZDRAVLJE: Bol u predelu grla.

LAV
LJUBAV: Danas ćete biti skloni tome da skrivate svoja osećanja, zbog čega je ovaj dan dobar samo za tajnu ljubav. POSAO: Danas nije dan za preteranu samouverenost. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Danas ćete biti vrlo emotivni i pri tome prilično loše raspoloženi, što nije dobra kombinacija za ljubav. POSAO: Značajan napredak na planu posla. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA
LJUBAV: Nezadovoljstvo u ovoj sferi zbog nedostatka prilika za ljubav. POSAO: Imaćete problema sa nadređenima. Obratite pažnju na to kako komunicirate sa drugima. ZDRAVLJE: Slabo.

ŠKORPION
LJUBAV: Imate promenljivu sreću u ljubavi, pa treba da vodite računa da stvari ne krenu u neželjenom pravcu. POSAO: Manji problem u procesu rada. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete započeti aferu koja će pre svega biti zasnovana na strasti, a ne ljubavi. POSAO: Razmišljate o nekom dodatnom poslu. ZDRAVLJE: Problemi sa hemoroidima.

JARAC
LJUBAV: Nesporazumi i nezadovoljstvo ruše odnos. POSAO: Imaćete lošiji dan na poslu, ali ćete biti uporni u tome da obavite sve obaveze. ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

VODOLIJA
LJUBAV: Uspećete da rešite probleme ako budete racionalno pristupili situaciji. POSAO: Promena nagore, ali kratkotrajna, pa ne treba da brinete. ZDRAVLJE: Upale.

RIBE
LJUBAV: Vaša zavodljiva priroda očaraće one koje želite da očarate. POSAO: Primetićete da ste pomalo blokirani na planu posla. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija