• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.06.2018

21:15

HOROSKOP ZA SUBOTU 2. JUN: LAVOVI se zaljubljuju preko društvenih mreža, RAKOVIMA se isplati trud na poslu!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 2. JUN: LAVOVI se zaljubljuju preko društvenih mreža, RAKOVIMA se isplati trud na poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Zadovoljstvo i na emotivnom i na fizičkom nivou. POSAO: Mogući problemi u partnerskom poslu ili pravni problemi. ZDRAVLJE: Problemi u predelu karlice.

BIK
LJUBAV: Intenzivne strasti mogu biti dobre, ali i loše. Sve zavisi od toga da li su vaše emocije pozitivne ili ne. POSAO: Zamorenost poslom. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Doživećete izvesne probleme i nećete imati prilike da uživate u ljubavi. POSAO: Moguće su velike promene. Finansijski napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Dobar period za uživanje u porodičnoj atmosferi. POSAO: Vaš trud će se uskoro isplatiti ili će biti priznat na izvestan način. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

LAV
LJUBAV: Moguća je virtuelna ljubav i interes za nekog s kim komunicirate na mrežama. POSAO: Sreća u radu sa mlađim osobama. ZDRAVLJE: Potrebna vam je detoksikacija.

DEVICA
LJUBAV: Moguća je blokada. Možda ćete napraviti neku promenu. POSAO: Nepovoljan period za finansije i privatan biznis bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA
LJUBAV: Moguća su osećanja prema nekome s kim imate poslovni odnos. POSAO: Vrlo ste vredni i kreativni, što je dobro za karijeru. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete nemirniji i neukrotiviji nego inače, što je loše za ljubav. POSAO: Uspeh u kreativnom radu ili produktivno vreme na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELACLJUBAV: Bićete interesantni mnogima, pa i osobi koja vam se dopada. POSAO: Problemi u karijeri izazvani uopšte krizom u okruženju. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Trenutno ste mnogo više usmereni na karijeru nego na ljubav. POSAO: Možete dobiti sjajnu priliku za rad, moguće u inostranstvu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJALJUBAV: Aktivno ćete se interesovati za nove ljude. POSAO: Finansijski problemi vam mogu otežati postizanje zacrtanih ciljeva. ZDRAVLJE: Budite oprezni u saobraćaju.

RIBE
LJUBAV: Prati vas sreća. Moguće brojne prilike i lepa poznanstva. POSAO: Moguće je da ćete nazadovati ili doživeti privremenu blokadu. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija