• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2018

22:30

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 14. JUN: OVNOVI tajno simpatišu nekog zauzetog, BIKOVI neracionalno troše novac!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 14. JUN: OVNOVI tajno simpatišu nekog zauzetog, BIKOVI neracionalno troše novac!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Tajne simpatije za nekog zauzetog. POSAO: Teška situacija, ali pojaviće se prilike koje će vam pomoći da je donekle prevaziđete. ZDRAVLJE: Neuredan život šteti zdravlju.

BIK
LJUBAV: Interesovaćete se za svaku vrstu uživanja, pa je ljubav visoko na listi vaših prioriteta. POSAO: Napravićete neracionalne troškove. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BLIZANCI
LJUBAV: Danas ćete se dobro slagati i zabavljati s partnerom. POSAO: Prijatelj će vam pružiti pomoć u poslu ili u promociji onoga što radite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Nešto pozitivniji razvoj događaja, iako nije povoljan period za one koji su u potrazi za ljubavlju. POSAO: Dobra zarada od trgovine. ZDRAVLJE: Loše.

LAV
LJUBAV: Trenutno ste zbunjeni jer vam se dopada više osoba, a u isto vreme se i vi dopadate mnogima. POSAO: Možete očekivati napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Bogat društveni život obećava napredak, ali vi ćete težiti ostvarenju tajne veze. POSAO: Dobijaćete više dobrih ponuda za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Manje promene i pomoć prijatelja ili prilika za rad u državnom preduzeću. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko vam je na neki način nadređen. POSAO: Napredak u sferi finansija i pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Slabo.

STRELAC
LJUBAV: Dobar dan za ljubav i uspostavljanje bliskosti sa voljenom osobom. POSAO: Uspeh u poslu ako se bavite turizmom ili zabavom. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Danas će biti prilike da se napravi pozitivan pomak. POSAO: Moguće je da ćete započeti posao sa osobom koja vam se dopada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola. POSAO: Ulagaćete energiju u ostvarivanje kontakata sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Problem sa kostima.

RIBE
LJUBAV: Danas možete uživati u dobroj komunikaciji s partnerom. POSAO: Problemi s nadređenima kao i osobama na višim instancama. ZDRAVLJE: Stabilno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija