• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2018

22:33

HOROSKOP ZA SREDU 11. JUL: OVNOVIMA se smeši veća količina novca, BLIZANCE očekuje sreća u ljubavi!

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 11. JUL: OVNOVIMA se smeši veća količina novca, BLIZANCE očekuje sreća u ljubavi!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Bićete optimistični i entuzijastični, što će samo uvećati vašu privlačnost. POSAO: Moguće je da ćete dobiti veću sumu novca. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekog poznatog ili bogatog i, neuobičajeno za vas, biti impresionirani. POSAO: Doživećete blokadu. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Od danas ćete biti posebno srećni u sferi ljubavi. POSAO: Moguće je kašnjenje u tokovima novca, zbog čega ćete biti zabrinuti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Bićete vrlo koncentrisani na ljubav, ali zafaliće vam dobrih prilika. POSAO: Mogući su problemi administrativne prirode. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

LAV

LJUBAV: Životni uspeh će vas učiniti jako popularnim među osobama suprotnog pola. POSAO: Sreća u partnerstvu i pravnim sporovima. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete nove i uzbudljive prilike za ljubav, a ako ste u vezi, vladaće harmonija. POSAO: Uspeh ako se bavite ekonomijom. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: U ovom periodu ste čak pozitivniji nego inače, što će se partneru dopasti. POSAO: Neracionalno raspolaganje novčanim sredstvima. ZDRAVLJE: Prevelik apetit.

ŠKORPION

LJUBAV: Ući ćete u novu fazu, možda napravite neku promenu. POSAO: Mogući problemi s podređenima i svima koji nešto rade za vas. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

STRELAC

LJUBAV: Dobra komunikacija sa svima koji su vam bitni. Okruženi ste divnim ljudima. POSAO: Poslovna situacija će početi da se popravlja. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Sreća, partner će biti čulan i raspoložen za ljubav. POSAO: Možete dobiti finansijsku infuziju iz inostranstva ili ponudu za posao. ZDRAVLJE: Bez promene.

VODOLIJA

LJUBAV: Iako trenutno nemate mnogo vremena za ljubav, moguć je fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Čuvajte grlo.

RIBE

LJUBAV: Upoznaćete više privlačnih osoba, ali nećete imati utisak da je bilo ko od njih za vas. POSAO: Dobit od poslovanja sa strancima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija