• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.07.2018

00:22

HOROSKOP ZA PETAK 13. JUL:  BIKOVI dobijaju priliku za ljubav i zabavu, DEVICE napreduju u poslu!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 13. JUL: BIKOVI dobijaju priliku za ljubav i zabavu, DEVICE napreduju u poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Bićete emotivno otvoreni, ali više za prijateljske odnose. POSAO: Mučiće vas što radite posao koji ne volite i koji vas zamara. ZDRAVLJE: Infekcije.

BIK
LJUBAV: Imaćete prilika za ljubav i zabavu. POSAO: Uspeh u svemu što radite. Napredak na poslu ili prilika za to da radite neki bolji posao. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete zadovoljni što će bar nešto početi da se dešava. POSAO: Možete dobiti posao iz snova ili unapređenje koje ste priželjkivali. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK
LJUBAV: Problemi ako ste u dužoj vezi. Neće vam biti jasno zašto je partner loše volje. POSAO: Uspeh u sferi pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Danas biste mogli da razvijete osećanja za nekoga ko je daleko. POSAO: Realizovaćete neke poslove i ostvariti finansijsku dobit. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za ljubav i uživanje, lako ćete ostvariti vezu. POSAO: U periodu ste u kome možete napredovati. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Možda ćete uspostaviti kontakt sa nekim iz inostranstva ili započeti vezu na daljinu. POSAO: Novac od partnerskih poslova. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Vaša samouverenost će danas doći do izražaja. POSAO: Moguće je da ćete potpisati bitan ugovor. Očekujte finansijski uspeh. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Trenutno ste u periodu u kome vam je bitno da ostavite dobar utisak. POSAO: Uspeh u radu sa inostranstvom ili akademskom radu. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC
LJUBAV: Niste usmereni na ljubav koliko na posao. POSAO: Mogući problemi u međuljudsim odnosima ili blokada u sferi karijere. ZDRAVLJE: Nervoza.

VODOLIJA
LJUBAV: Možda ćete razmišljati o promeni jer ste nezadovoljni. POSAO: Ohrabriće vas uspeh, pogotovo ako se bavite kreativnim radom. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE
LJUBAV: Povoljan dan za svaki značajan korak u sferi ljubavi. POSAO: Osećaćete se sputano jer ćete morati striktno da poštujete pravila. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija