• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

25.07.2018

13:41

SPAS ZA SVE KOJI NE VOLE DA PEGLAJU! Napravite sprej koji "ispravlja" odeću

Ljubav

SPAS ZA SVE KOJI NE VOLE DA PEGLAJU! Napravite sprej koji "ispravlja" odeću

Podeli vest

Većina žena bi bez razmišljanja priznala da najviše mrze da peglaju odeću i da im to oduzima mnogo slobodnog vremena. Međutim, postoji rešenje koje ćete postupak peglanja znatno skratiti

U pitanju je sprej koji bi trebalo da koristite. Predstavljamo vam recept kako da ga napravite. 


Potrebno je: 

  • 400 ml destilovane vode
  • kašičica omekšivača
  • kašičica alkoholnog sirćeta
  • prazan raspršivač

Priprema: 

U prazan raspršivač ulijte 400 ml destilovane vode u koju ćete dodati jednu malu kašiku omekšivača i jednu alkoholnog sirćeta. Sve dobro promešajte i sprej za peglanje je spreman za upotrebu. Kod ulivanja sastojaka u raspršivač dobro će vam poslužiti levak kako bi svi sastojci završili u raspršivaču, a ne pored njega. 

Način upotrebe: 

Nakon što ste pripremili sprej, vreme je za “peglanje”. Postupak je sledeći: suvu majicu ili bilo koji drugi odevni komad poprskajte ovim sprejem, poravnajte odeću rukama, stavite na ofinger i čekajte da se malo osuši. Nakon sušenja, “ispeglana” odeća spremna je za nošenje, piše cdm.me.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija