• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2018

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 26. JUL: RAKOVE frustrira nedostatak prilika, DEVICE će uživati u harmoniji ljubavnog života!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 26. JUL: RAKOVE frustrira nedostatak prilika, DEVICE će uživati u harmoniji ljubavnog života!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Možda okolina neće prihvatiti vaš izbor, pa ćete morati da razmislite o prioritetima. POSAO: Poslovna situacija će se blago popraviti. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti osoba koja je druge veroispovesti, ili stranog porekla. POSAO: Manje pogoršanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI
LJUBAV: Zanemarićete romantiku zbog drugih stvari. Danas to možda i nije tako loše. POSAO: Mogući problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK
LJUBAV: Bićete frustrirani zbog nedostatka prilika. POSAO: Uzećete "prevelik zalogaj", pa ćete morati da odustanete od nekih ambicija. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

LAV
LJUBAV: Emocije će biti suviše intenzivne da bi se održala harmonija u odnosu. POSAO: Mogući su problemi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

DEVICA
LJUBAV: Bićete vrlo zadovoljni ljubavnim životom zbog harmonije koja će vladati u odnosu. POSAO: Problemi u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Akutne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Može se desiti da se vi i partner suočite sa problemima, što će vas ili zbližiti ili rastaviti. POSAO: Nećete iskoristiti prilike. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete potpuno okrenuti poslu, a i pomalo razdražljivi. Ne očekujte ništa dobro. POSAO: Mogući problemi i velike promene. ZDRAVLJE: Infekcije.

STRELAC
LJUBAV: Konstruktivan razgovor bi doveo do rešenja problema, ali vi možda nećete biti sposobni da ga ostvarite. POSAO: Promena posla. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC
LJUBAV: U ovom periodu ćete imati životnih briga koje će vas sprečiti da razmišljate o ljubavi. POSAO: Veći problemi u sferi finansija. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete vrlo neprijatni i unosićete nemir i razdor u odnos. POSAO: Nepoštovanje i najbanalnijih propisa vas može dovesti u nevolju. ZDRAVLJE: Blago pogoršanje.

RIBE
LJUBAV: Ovo je povoljan period za ljubav. POSAO: Biće razloga za zabrinutost, ali imajte u vidu da je kriza kroz koju prolazite kratkotrajna. ZDRAVLJE: Loše.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija