• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

08.08.2018

09:07

TRAVELLAND SENZACIJA! LETUJTE U POPULARNIM PORTO CARRAS HOTELIMA PO CENAMA SNIŽENIM I DO 57% !!

Ljubav

TRAVELLAND SENZACIJA! LETUJTE U POPULARNIM PORTO CARRAS HOTELIMA PO CENAMA SNIŽENIM I DO 57% !!

Podeli vest

I dalje ste u potrazi za kvalitetnim smeštajem za letovanje u Grčkoj? Senzacionalnu ,,Travellandovu’’ ponudu ne smete propustiti jer uz nju, letovanje u luksuznim Porto Carras hotelima, možete sebi priuštiti uz popuste do čak 57%!

Preko 20 godina ,,Travelland'' uspešno organizuje nezaboravna porodična letovanja u Grčkoj a ove godine u jednom baš takvom odmoru možete uživati i vi i to uz velike popuste za najatraktivnije hotele na egejskoj obali.

Promo

Premda po površini teritorije nije tako velika, Grčka, ipak na listi država sa najdužim obalama sveta, zauzima čak 12 mesto. Ona je i najstarija država Starog Kontinenta, temelj evropske kulture i civilizacije. Od božanstvenih peščanih plaža, preko zadivljujućih ostrva, sve do bogatog kulturnog nasleđa, ova zemlja predstavlja pravi evropski dragulj.  Najpopularnije letovalište Halkidikija - Neos Marmaras je smešten na svega 135 kilometara od Soluna, na zapadnoj obali Sitonije. Iako je nastalo potpuno spontano, na samom početku XX veka, razvilo se u veoma posećen turistički centar, bogat velikim broj skrivenih plaža i uvala, čistim morem i dobrim noćni životom koji su ga učinili veoma posećenim. U njegovoj blizini se nalazi jedan od najluksuznijih i najlepših hotelskih kompleksa u Grčkoj - Porto Carras.

Promo


Promo

Na jednoj od mnogobrojnih, očaravajućih plaža Sitonije, pozicionirani su hoteli Porto Carras Meliton i Porto Carras Sithonia, oba iz kategorije 5 zvezdica. Ova dva fantastična hotela čine čuveni Porto Carras koji je izgrađen na nekoliko hektara hotelskog imanja i spadaju u najluksuznije hotele u Grčkoj.  Impozantna marina, vinograd sa vinarijom, golf tereni, jahački i jedrilički klub, kazino, tržni centar, spa centar, bazeni sa slatkom i slanom vodom..sve to i još mnogo toga krasi  Porto Carras Grand Resort. Ove hotele posebno vole i posećuju roditelji sa malom decom jer ima mnogo sadržaja za zabavan i bezbrižan odmor najmlađih.

Promo


Promo

Elegantan nameštaj krasi luksuzno opremljene sobe a poseban utisak ostavljaju prostrana mermerna kupatila i terase sa nezaboravnim pogledom na pučinu kroz Toroneos zaliv ili pak na terene za golf. Vrhunski spa centar hotela nudi ekskluzivne talasoterapijske tretmane, hamam, saunu, zatvoreni bazen, frizerski salon i salu za fitnes. U restoranima hotela Porto Carras resorta služe se jela mediteranske i etno kuhinje. Ponuda takođe obuhvata više barova, smeštenih kraj bazena, na plaži, pored laguna i u kazinu.

Promo


Promo

U turističkoj agenciji ,,Travelland'' traju velika sniženja pa tako u Porto Carras-u možete letovati uz velike popuste! Za smeštaj u Sithonia hotelu ,,Travelland'' je pripremio do čak 57% popusta a za smeštaj u Meliton hotelu  do 50% popusta!

Promo

Ipak, iz ,,Travellanda'' upozoravaju da je interesovanje za Meliton i Sithonia hotele veliko te ne čekajte već što pre rezervišite svoj idealan smeštaj.

Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

 

Promo

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija