• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.08.2018

21:35

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 16. AVGUST: VAGE osvajaju šarmom, ŠKORPIONIMA napredak na poslu

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 16. AVGUST: VAGE osvajaju šarmom, ŠKORPIONIMA napredak na poslu

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Moguće je da vam je prethodni period bio buran, ali od danas će sve početi da dolazi na svoje. POSAO: Promene u vezi s poslom i izvesna nestabilnost, ali moguće je i unapređenje ili kompletna promena posla. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Moguće je da ćete na poslu sresti više osoba koje su zainteresovane za vas. POSAO: Uspeh za one koji se bave kreativnim radom bilo koje vrste, kao i lepotom i negom. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

BLIZANCI
LJUBAV: U povoljnom ste periodu za ljubav. Ovo je idealan period za ozakonjenje vaše veze ili proširenje porodice. POSAO: Moguća je novčana infuzija, neočekivani dobitak i uopšte dobra zarada. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Blago povoljan period za ljubav, za one koji već imaju porodicu. Ako ste sami, danas nećete naći ljubav. POSAO: Veliki napredak ili uspeh. Ukazaće se neka odlična prilika. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV
LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim ko je daleko ili ljubav ostvarena na putovanju. POSAO: Poslovna klima nije najbolja, pa treba da sačekate neko bolje vreme i "ne talasate" previše. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Moguć je rastanak sa izabranom osobom, zbog putovanja u daleke krajeve ili zbog razilaženja u ubeđenjima. POSAO: Sklopićete povoljan ugovor ili dobiti status kom ste se nadali. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Vaš šarm je još upadljiviji ovih dana. Zračićete lepotom i elegancijom, a to će privući mnoge prilike za ljubav. POSAO: Vaša reputacija će se popraviti, zbog čega ćete imati još više uspeha. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Vaš društveni život će postati mnogo bogatiji, a vi mnogo komunikativniji, pa će to doneti dobre rezultate u ljubavi. POSAO: Moguć napredak na poslu, prilika za novi posao ili dobro obavljen posao. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

STRELAC
LJUBAV: Možete razviti romantična osećanja za nekoga s kim radite, možda i za nekoga ko vam je nadređen. POSAO: Lako možete dobiti priliku za novo i bolje zaposlenje. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da sve što je juče krenulo po dobru danas bude stopirano ili presečeno. POSAO: Možda ćete seliti kancelariju ili ulagati u nekretnine. ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja.

VODOLIJA
LJUBAV: Ovo je lep dan za upoznavanje novih ljudi i druženje, ali možda ne i za romantične odnose. POSAO: Velika frekventnost na poslu, povećan promet posla, ali i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Nećete imati velikih pomaka u ovoj sferi, pre svega zato što vaš fokus neće biti na ljubavnom životu. POSAO: Povoljan period za one koji se bave privatnim biznisom i nekretninama. ZDRAVLJE: Dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija