• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2018

19:36

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 10. SEPTEMBAR: BIKOVI će zaludeti nekoga, pa će ih proganjati, VODOLIJE potpisuju poslovni ugovor!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 10. SEPTEMBAR: BIKOVI će zaludeti nekoga, pa će ih proganjati, VODOLIJE potpisuju poslovni ugovor!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Dobićete priliku da provedete vreme sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće izvesno pogoršanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

BIK
LJUBAV: Mogli biste nekog tako da zaludite da počne da vas proganja. POSAO: Moguće je da nećete imati posla, a to vam se neće dopasti. ZDRAVLJE: Infekcija respiratornih organa.

BLIZANCI
LJUBAV: Ne razmišljate o ljubavi. POSAO: Razmišljaćete o privatnom biznisu zbog neslaganja sa nadređenima, ali danas nije dan za to. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Neće vas interesovati zabavljanje, već da nađete nekog s kim možete da ostvarite ozbiljnu vezu. POSAO: Umanjen obim posla. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Mogući su sukobi i svađe sa partnerom. POSAO: Stabilna situacija na poslu, ali stagnacija kada je reč o vašim finansijama. ZDRAVLJE: Grlobolja.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da ćete imati značajan susret sa nekim ko je stariji od vas. POSAO: Oprezno s novcem, jer vam trenutno ne ide najbolje. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

VAGA
LJUBAV: Moglo bi se desiti nešto što će vam zauvek promeniti život. POSAO: Imate ogromnu ambiciju da postignete nešto veliko. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

ŠKORPION
LJUBAV: Ako ste sami, danas imate šanse da nađete nekoga. Strast onima u vezi. POSAO: Moguće je da ćete se baviti kreativnim radom. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Zainteresovaće vas neko od prijatelja, ali osećanja neće biti uzvraćena. POSAO: Mešanje posla i zadovoljstva će napraviti problem. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

JARAC
LJUBAV: Nećete imati snage da napravite pozitivnu promenu u ovoj sferi. POSAO: Finansijski gubitak, mada verovatno manji i očekivan. ZDRAVLJE: Gastritis.

VODOLIJA
LJUBAV: Ovo nije vreme za ljubav, ali u vašem slučaju može da bude vreme za strast. POSAO: Možete potpisati ugovor ili sklopiti dogovor. ZDRAVLJE: Povrede.

RIBE
LJUBAV: Ako ste u vezi, partner će vam pomoći da prebrodite težak period. POSAO: Napor koji ulažete će se isplatiti u budućnosti. ZDRAVLJE: Treba vam više odmora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija