• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.09.2018

23:39

HOROSKOP ZA UTORAK 11. SEPTEMBAR:  RAKOVIMA povoljan dan za ljubav, VAGAMA moguć napredak na poslu!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 11. SEPTEMBAR: RAKOVIMA povoljan dan za ljubav, VAGAMA moguć napredak na poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Bićete zainteresovani za ljubav, ali nećete imati prilike za susret sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Mogli biste da nazadujete. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Imaćete neke prilike za ljubav, ali bi mogle da vas na neki način alarmiraju. POSAO: Napredak ili prilika za bolji posao. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Možda ćete razmišljati o promeni jer ste nezadovoljni. POSAO: Mučiće vas što trenutno radite posao koji ne volite i koji vas umara. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RAK
LJUBAV: Povoljan dan za pravljenje dugoročnih planova u odnosu. POSAO: Osećate se sputano jer morate striktno da poštujete neka pravila. ZDRAVLJE: Bez promene.

LAV
LJUBAV: Bićete otvoreniji za nove ljude, ali više za prijateljske odnose. POSAO: Ohrabriće vas neki uspeh i povratiti vam entuzijazam. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

DEVICA
LJUBAV: Niste usmereni na ljubav koliko na posao. POSAO: Mogući problemi i blokada, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

VAGA
LJUBAV: Nećete imati previše sreće. Moguće je da dobijete samo neke neprimamljive ponude. POSAO: Moguć manji ali značajan napredak. ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravlju.

ŠKORPION
LJUBAV: Danas ćete biti vrlo emotivni, ali su vaša očekivanja prevelika, pa biste mogli i da se razočarate. POSAO: Administrativni problemi. ZDRAVLJE: Treba vam detoksikacija.

STRELAC
LJUBAV: Vaš optimizam će danas biti privlačan, jer su svi drugi u nekom problemu. POSAO: Moguće je da ćete potpisati neki ugovor. ZDRAVLJE: Slabija vitalnost.

JARAC
LJUBAV: Bitno vam je da ostavite dobar utisak i vaš trud neće ostati neprimećen. POSAO: Pokazaćete da i vi možete da budete šarmantni. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA
LJUBAV: Trenutno se ne nalazite u povoljnoj fazi za ljubav, ali ne treba da očajavate. POSAO: Moguće bavljenje nekim pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Povrede.

RIBE
LJUBAV: Imaćete probleme, pogotovo ako ste u vezi, jer će partner biti loše raspoložen. POSAO: Uspeh ako se bavite kreativnim radom. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija