• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.09.2018

21:07

HOROSKOP ZA PETAK 14. SEPTEMBAR: BLIZANCI se zaljubljuju u kolegu, VODOLIJAMA se otvaraju nove poslovne mogućnosti!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 14. SEPTEMBAR: BLIZANCI se zaljubljuju u kolegu, VODOLIJAMA se otvaraju nove poslovne mogućnosti!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN 

LJUBAV: Možda ćete ostvariti fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Stres i promene na radnom mestu ili u procesu rada. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Isprekidani ili nedefinisani odnosi. POSAO: Situacija će biti povoljnija, ali možda ćete morati da razmislite o daljem pravcu. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI 

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u koelgu. POSAO: Trudite se da uspostavite dobru reputacije, ali to će ići teže nego što mislite. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav. Moguće je da ćete upoznati nekog ko će vas privući. POSAO: U ovom periodu moguć je izvestan napredak. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV 

LJUBAV: Moguća je promena, raskid, a ako ste sami, nova poznanstva. POSAO: Izaći ćete na loš glas zbog mešanja posla i zadovoljstva. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Bićete vrlo nezadovoljni kako izgleda vaš ljubavni život, jer nemate dobrih prilika za ljubav. POSAO: Moguć je manji uspeh. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Partner će tražiti više slobode, stalno će izmicati i izgubićete osećaj sigurnosti. POSAO: Sada je najbitnije da budete ekonomični. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da ćete imati problema u sferi ljubavi, možda doživite i raskid. POSAO: Možete dobiti dobre vesti u vezi posla ili novca. ZDRAVLJE: Alergije.

STRELAC 

LJUBAV: Danas  ćete uživati u druženju sa prijateljima. POSAO: Povoljan dan za finansije, inače se ništa novo neće desiti na planu posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC 

LJUBAV: Biće vam teško da održite balans, moguće je da ćete biti prezahtevni. POSAO: Bićete puni kreativne energije i inovativnih ideja. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA

LJUBAV: Možete sresti nekoga čija će neiskrenost da vas natera da posumnjate i u neke bliske osobe. POSAO: Otvaraju se nove mogućnosti. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Bićete u stanju da lako ostvarite bliskost čak i sa osobama koje ste tek upoznali. POSAO: Imaćete problema sa nadređenima. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija