• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2018

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 9. OKTOBAR: LAVOVIMA je buran ljubavni život, RIBE dobijaju ponudu za posao!

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 9. OKTOBAR: LAVOVIMA je buran ljubavni život, RIBE dobijaju ponudu za posao!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Pokušajte da nađete balans kako se ne biste osetili uskraćeno u slučaju da partner nije istog raspoloženja. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Moguće je da sete se vratiti nekome s kim ste raskinuli u skorijoj prošlosti. POSAO: Dobićete priliku da pokažete svoju kreativnost. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Društvo dragih osoba, posebno partnera, ulepšaće vam dan. POSAO: Problemi u procesu rada, pogotovo ako radite sa alatom i sa mašinama. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

RAK
LJUBAV: Vaš partner je ušao u novu fazu kada je ljubav u pitanju i biće mnogo više orijentisan na posao nego na ljubav. POSAO: Doživećete poboljšanje. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti buran. Iskoristite prilike. POSAO: Mogući problemu u sferi nekretnina i privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Hranite se zdravije.

DEVICA
LJUBAV: Zaključićete da se nalazite u izvesnom vakuumu kada je u pitanju vaš ljubavni život. POSAO: Možete biti zadovoljni time kako stvari stoje. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Povoljne okolnosti vladaće u vašem ljubavnom životu. Ako ste sami, privući ćete pažnju nekoga ko će vam se dopasti. POSAO: Administrativni problemi. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete otvoreniji za nove kontakte, posebno sa nekim osobama koje žive daleko. POSAO: Moguće je da će se vaša finansijska situacija popraviti. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Zaslužićete ljubav i poštovanje izabrane osobe nekim svojim postupkom. POSAO: Vaše ideje i hrabrost da krenete nekim novim putem će se isplatiti. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Ako se povinujete potrebi da se osamite, osećaćete se osveženo. POSAO: Prvi deo dana će biti vrlo aktivan i uspećete da postignete zadate ciljeve. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Možda ste se osećali neshvaćeno od kolega, ali to je samo faza koja će uskoro proći. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete biti u iskušenju da uradite nešto što će zakomplikovati vaš ljubavni život. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija