• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.10.2018

22:37

ZABORAVITE NA PEGLU! Savršen trik koji će vas zauvek osloboditi omrženog kućnog posla

Ljubav

ZABORAVITE NA PEGLU! Savršen trik koji će vas zauvek osloboditi omrženog kućnog posla

Podeli vest

Ako patite od manjka vremena, kao većina žena, onda vam je ovaj trik i više nego dobrodošao

Sjajan savet prenosi nam britanski Dejli mejl, koji piše da je dovoljna samo jedna stvar kako biste se zauvek oslobodili peglanja. 

Nažalost, ovo se odnosi samo na one koji u svom domaćinstvu imaju mašine za sušenje veša. Potrebno je da u mašinu stavite nekoliko kockica leda, zatim uključite mašinu na jako sušenje na nekoliko minuta. Para koja će se stvoriti od kockica leda učiniće da se sve neravnine na vašoj odeći ublaže. 

Najbolje od svega je što vas ovaj trik ne košta ni dinar, a vredi probati. 

Ukoliko želite da probate ovaj metod, savet je da ne natrpate mašinu vešom. Odlična mera je da stavite dve do tri majice, ili jednu majicu i pantalone. 

Čim stvari izvadite iz mašine okačite ih na vešalicu kako biste izbegli naknadno gužvanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija