• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.10.2018

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 13. OKTOBAR: RIBE će imati ljubavnu aferu, ŠKORPIONIMA se smeši iznenadni dobitak

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 13. OKTOBAR: RIBE će imati ljubavnu aferu, ŠKORPIONIMA se smeši iznenadni dobitak

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Privući će vas više osoba, zbog čega biste mogli da uradite nešto neplanirano. POSAO: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Akutne tegobe.

BIK
LJUBAV: Ako ste već u vezi, moguće je da ćete se veriti, a ako ste sami, možete obnoviti vezu sa nekim iz prošlosti. POSAO: Uspeh u poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da će vam se neko dopasti, jer ćete biti okruženi privlačnim osobama. POSAO: Uspeh na sudu i u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Bitna vam je emotivna sigurnost i bićete frustrirani ako je ona u ovom periodu nedostižna. POSAO: Okolnosti vam idu na ruku. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Bićete vrlo pričljivi i pokazaćete svoju inteligenciju, što može da ima pozitivan efekat. POSAO: Bićete zadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko vrlo uspešan. POSAO: Ako tražite posao, u ovom periodu ga lakše možete naći nego inače. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Uživaćete nešto pozitivniji trend. POSAO: Uspeh u oblasti komunikacija. Takođe, možda ćete biti primorani da radite na crno. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Povoljna situacija. Moguće je da ćete sresti privlačne i zanimljive mlađe osobe. POSAO: Moguć je bonus ili iznenadni dobitak. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.

STRELAC
LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim iz kruga dugogodišnjih prijatelja. POSAO: Vrlo lako možete dobiti finansijsku podršku ako je zatražite. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC
LJUBAV: Bićete neraspoloženi, opterećeni životnim brigama, pa nećete mnogo razmišljati o ljubavi. POSAO: Ništa novo se neće desiti. ZDRAVLJE: Slabo.

VODOLIJA
LJUBAV: Možda ćete upoznati nekoga ko će vam se dopasti. POSAO: Uspeh u bilo kakvom poslu koji ima veze sa kreativnošću ili rizikom. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti kratku aferu na putovanju ili sa nekim iz inostranstva. POSAO: Nove prilike i napredak u poslu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija