• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2018

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 15. OKTOBAR: OVNOVE očekuje iznenadan dobitak, ŠKORPIJAMA nova prilika za ljubav!

Ljubav

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 15. OKTOBAR: OVNOVE očekuje iznenadan dobitak, ŠKORPIJAMA nova prilika za ljubav!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Ovo je lep dan za upoznavanje novih ljudi, ali možda ne i za romantične odnose. POSAO: Novčana infuzija ili neočekivani dobitak. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi daleko. POSAO: Možda ćete seliti kancelariju. Dobit od partnerstva i sudskog spora. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Ovo je sjajan period za ozakonjenje vaše veze ili proširenje porodice. POSAO: Povoljno za one koji se bave privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Moguće je da ćete sresti više zainteresovanih osoba, ali vi nećete biti otvoreni za nove kontakte. POSAO: Uspeh u kreativnom radu. ZDRAVLJE: Infekcije.

LAV
LJUBAV: Neće biti velikih pomaka jer niste fokusirani na ljubav. POSAO: Povećan promet posla, ali mogući i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA
LJUBAV: Biće vam bitno da nađete ljubav, ali vaši motivi će možda biti pogrešni. Ipak ćete imati sreće. POSAO: Ukazaće se odlična prilika. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA
LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogat, pa će to doneti dobre prilike. POSAO: Izvesna nestabilnost, ali moguća je i promena posla. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Zračićete lepotom i neposrednošću, a to će privući mnoge prilike za ljubav. POSAO: Lako možete dobiti priliku za bolje zaposlenje. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

STRELAC
LJUBAV: Ovih dana vam je samo do flertovanja. POSAO: Imaćete brojne ideje kako da unapredite znanje i postignete još veći uspeh. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Prijatan porodični život ili početak zajedničkog života. POSAO: Bićete skloni prevelikom trošenju. Vodite računa o novčaniku. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim s kim imate profesionalni odnos. POSAO: Možete dobiti priliku da zauzmete lidersku poziciju na poslu. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

RIBE
LJUBAV: Povoljno, pogotovo za one koji imaju porodicu. Ako ste sami, danas ćete imati šanse. POSAO: Prilika za novi posao ili napredak. ZDRAVLJE: Slabije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija