• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.11.2018

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 14. NOVEMBAR: BIKOVE očekuju finansijski problemi, VAGE privlačne suprotnom polu!

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 14. NOVEMBAR: BIKOVE očekuju finansijski problemi, VAGE privlačne suprotnom polu!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN 

LJUBAV: Ne umete da date partneru prostora da se iskaže, sve se uvek vrti oko vas. POSAO: Problemi i nestabilnost partnerskog posla. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK 

LJUBAV: Danas ćete biti bolje raspoloženi i samopouzdanje će vam donekle porasti. POSAO: Mogući privremeni finansijski problemi.  ZDRAVLJE: Blago poboljšanje.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguća afera sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Imaćete uvećan obim posla, ali to vam neće predstavljati nikakav problem. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK 

LJUBAV: Zahlađenje u odnosu. Ako radite zajedno sa partnerom, baš to će dovesti do zahlađenja.  POSAO: Neočekivani finansijski problemi. ZDRAVLJE: Loše.

LAV 

LJUBAV: Mogući su problemi jer pridajete prevelik značaj sitnim greškama partnera. POSAO: Budite oprezni ako potpisujete neki ugovor. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je suviše posesivan da bi vam odgovarao. POSAO: Želećete da napravite veliku promenu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA 

LJUBAV: Bićete u svom elementu i privlačni bez ikakvog preteranog truda. POSAO: Ukažite više poštovanja nadređenima. Bićete buntovni. ZDRAVLJE: Temperatura.

ŠKORPION 

LJUBAV: Nemate strpljenja i pre ćete raskinuti vezu nego se potruditi da rešite probleme. POSAO: Uspeh u vezi društvenog angažmana. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC 

LJUBAV: Bićete zbunjeni jer ćete imati previše prilika i previše simpatija. POSAO: Priliv novca će se uvećati, a i inače ćete imati sreće. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC 

LJUBAV: Ovo nije vaše vreme i moguće da se uopšte nećete baviti ljubavnim žvotom. POSAO: Moguće je da ćete potpisati neki ugovor. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

VODOLIJA

LJUBAV: Osoba sa kojom ste bi mogla biti vrlo kritična i zajedljiva što vi ne trpite. POSAO: Moguće je da imate više posla nego što želite. ZDRAVLJE: Psihički problemi.

RIBE 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko koga ćete upoznati putem interneta, a ko živi daleko. POSAO: Blago poboljšanje finansija. ZDRAVLJE: Solidno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija