• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92/Informer.rs

16.11.2018

09:24

SVE NAVRĆU NA SVOJU VODENICU: Ova tri horoskopska znaka najviše lažu!

Ljubav

SVE NAVRĆU NA SVOJU VODENICU: Ova tri horoskopska znaka najviše lažu!

Podeli vest

Ova tri znaka ne lažu baš čim zinu, to je istina, ali da vole da izmene istinu u svoju korist - vole, štaviše obožavaju!

Bez obzira na to da li ste pobornici povremenog laganja ili se zalažete samo i isključivo za istinu, nije loše da znate koji horoskopski znaci imaju najviše talenta za neistinu. 

Blizanci 

Njihova neiskrenost često nije namerna, ali svejedno dolazi do nje jer se često premišljaju. Teško im je da se drže onoga šta su rekli, pa često "ispadaju" lažljivci čak i kad im to nikako nije bila namera. 

Lav 

Lavovi su dramatični, a njihova potreba da budu u centru pažnje često inspiriše da preuveličavaju stvari. Kad to rade, samo žele da budu zanimljiviji, najčešće zato što im je istina dosadna. 

Ribe 

Prijateljski nastrojene i pune saosećanja Ribe će ponekad igrati na kartu mučenika. Ribe su inače jako iskren horoskopski znak, zbog čega je još teže prepoznati da li lažu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
straja

pre 5 godina

Stalno se demonstriraju NEGATIVNOSTI mog horoskoskog znake,zbog cega mnogo PATIM.Da li moze neko da me pouci kako mogu da promenim horoskopski znak...ili bar da imam rezervni...unapred hvala.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija