• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.12.2018

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 20. DECEMBAR: OVNOVI su puni samopouzdanja, LAVOVI započinju život sa voljenom osobom!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 20. DECEMBAR: OVNOVI su puni samopouzdanja, LAVOVI započinju život sa voljenom osobom!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Ljubavni život će se popraviti u smislu većeg broja prilika. Ali kvantitet ne obećava i kvalitet. POSAO: Puni ste samopouzdanja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Imaćete potrebu da verbalno izrazite svoja osećanja. POSAO: Moguće je da ćete biti primorani da radite na crno. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Imate prilike za blagi napredak ili bar promenu. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Emotivne rane iz prošlosti danas će biti aktuelne. Najbolje je da ništa ne potiskujete. POSAO: Dobićete posao koji priželjkujete. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV

LJUBAV: Imaćete želju da započnete zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Možete očekivati da stvari budu pomalo "klimave". ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete problema da dobijete sve što želite, pa ćete biti nezadovoljni. POSAO: Nestabilna situacija, moguće je da se desi promena. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA

LJUBAV: Imate dosta prilika za ljubav, ali danas ćete ih propustiti jer ćete misliti na nekoga s kim radite. POSAO: Dobićete dobru priliku. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguće je da će stara ljubav ponovo postati aktuelna ili da ćete se vratiti nekome iz prošlosti. POSAO: Problemi u vezi s nekretninama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Iskazivaćete osećanja na dramatičan i pompezan način, što će partneru možda biti neprijatno. POSAO: Moguće su nove prilike. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

JARAC

LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u društvu prijatelja. POSAO: Tražićete posao koji će vam omogućiti društveni angažman. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Emotivnost i empatija nisu jednaki gubitku slobode. Ako to ne shvatite, imaćete problema. POSAO: Uspeh u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Bavićete se tuđim novcem, ali i svojim. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija