• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.12.2018

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 27. DECEMBAR: OVNOVE očekuju dobici u igrama na sreću, RAKOVIMA osetljivo zdravlje!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 27. DECEMBAR: OVNOVE očekuju dobici u igrama na sreću, RAKOVIMA osetljivo zdravlje!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Imaćete prilike za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete ostvariti dobitak na igrama na sreću. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Uživaćete u društvu dragih osoba. Moguće su mnogobrojne prilike za ljubav. POSAO: Ništa neće moći da uguši vaš entuzijazam. ZDRAVLJE: Povrede.

BLIZANCI

LJUBAV: Može vam se dopasti više osoba. Situacija će postati uzbudljivija nego što je bila doskoro. POSAO: Imaćete većih problema. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK

LJUBAV: Posle "sušnog" perioda biće vam teško da odolite bilo kome ko vam je privlačan. POSAO: Moguć je napredak u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV

LJUBAV: Bićete opterećeni problemima iz drugih sfera. POSAO: Problemi finansijske prirode i neki neuspeh ako se bavite pružanjem usluga. ZDRAVLJE: Slabo.

DEVICA

LJUBAV: Razvićete osećanja za nekog koga dugo poznajete, ali koga pre niste doživljavali kao privlačnu osobu. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA

LJUBAV: Vaša emotivna osetljivost i prevelika očekivanja mogu dovesti do problema. POSAO: Problemi sa podređenima i kolegama. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

ŠKORPION

LJUBAV: Flertovaćete sa kolegama i ljudima s kojima dolazite u profesionalni kontakt. POSAO: Promene na poslu i promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete previše prilika za ljubav da biste imali duševni mir. POSAO: Dobit od pružanja bilo kakve vrste usluga. Uspeh na sudu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: U ovom periodu vam je potreban neko s kim ste mentalno kompatiblini. POSAO: Želećete da budete sami sebi gazda. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Najverovatnije se ništa neće desiti u vašem ljubavnom životu. POSAO: Imaćete problema administrativne ili logističke prirode. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

RIBE

LJUBAV: Moguća je komunikacija sa osobom koja vam se dopada. POSAO: U ovom periodu vam je teško da pokažete sve svoje kvalitete. ZDRAVLJE: Infekcije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija