• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.12.2018

09:42

ŽIVI ŽIVOT U SVOM RITMU... Stefan Milenković drži predavanje u sklopu projekta "Lepo mi je jer tako želim"

Ljubav

ŽIVI ŽIVOT U SVOM RITMU... Stefan Milenković drži predavanje u sklopu projekta "Lepo mi je jer tako želim"

Podeli vest

Violinista Stefan Milenković biće na sceni u Beogradu, 28. decembra u 20 časova, ali u jednoj sasvim drugačijoj ulozi. On će održati petnaesto po redu motivaciono predavanje u Ušću u okviru projekta "Lepo mi je, jer tako želim“ koji organizuju Centar za lični razvoj Lepo mi je i Ušće Shopping Center. Tema njegovog predavanja biće "živi život u svom ritmu“, a publika će imati jedinstvenu da ga čuje uživo i bez violine.

Stefan će na predavanju govoriti šta za njega znači živeti život u svom ritmu, ali i kako pravi ravnotežu između brojnih obaveza i putovanja i slobodnog vremena koje sebi poklanja.

On će sa publikom podeliti primere, ideje, razmišljanja, kako bi ih motivisao i da sami naprave korak napred i žive život u svom ritmu.

- Veliko mi je zadovoljstvo što će baš Stefan Milenković održati petnaesto jubilarno predavanje. Već dve godine na sceni bioskopa Cineplexx u UŠĆE Shopping Centeru svakog meseca imamo sjajne predavače, najbolje i najuspešnije ljude iz Srbije. Sala puna publike govori o zadovoljstvu i lepoti njihovih priča u kojima svi uživamo – ističe Milica Stojiljković, autor projekta i autor programa ličnog razvoja Lepo mi je.

Foto: Lepo mi je/Promo

- Kada smo zajedno sa Centrom za lični razvoj Lepo mi je pre dve godine pokrenuli serijal motivacionih govora u Ušću "Lepo mi je, jer tako želim“ bili smo sigurni da ćemo sadržajno obogatiti našu ponudu a posetiocima ponuditi novi doživljaj i iskustvo centra. Rezultati projekta govore u prilog tome da smo, ne samo ponudili pravi koncept i sadržaj koji ljudima nedostaje, već da smo zajedno sa svim učesnicima projekta i sjajnim ličnostima i predavačima, Ušće pretvorili u centar inspiracije i motivacije – kaže Nevena Martinović, PR Ušće Shopping Centera.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija